11:54 a. m.

Ya lo decia Amenabar...

Publicado por Aleix |

Abre los ojos!
Com hem pogut estar tants dies sense explorar salacot al cap i machete en mà aquesta jungla, aquestes mines del Rey Salomón que és la web de las Nuevas Generacións PP Madrid!!!
Això de las Nuevas Generacions madrilenyes ha de ser com jugar la Milan o tenir una casa a Bevery Hills, ya más no se puede!
Més enllà de la seva mera existència, el que justifica la visita, com diria aquell, és la übercampanya de captació que han engegat, ni cortos ni perezosos.
Podriem parlar-ne molt, però, per què fer-ho?




Que collons, fem-ho! Parking dels papes a la Moraleja + Camera digital de 2 megapixels + Photoshop en modo "demo" + pijos-bakalas-madrilenyos = aquesta joia de la comunicació, destinada als anals més anals de la història. El detall de la rosa em sembla entendridor. Que no vé a cuento? Pero bueno, això és una llicencia poètica! Que et penses, que els cachorrillos peperos no tenen sensibilitat. Mira lo sensibles que són a l'hora de manifestar-se contra la negociació amb els etarres!

De d'aquí, proposem una nova modalitat esportiva, el subtitul de fotos peperas. Diversió inacabable per tota la familia!


Mira, aquí la churri y el enano, me las tienes distraídas esta tarde, que espero una llamada urgente


Coño! "t spro mojaita en ksa mi amol" Óstia la Demetria, qué salida me va la muy puta!


Ya ves, que me tengo que ir un momentín. ¿Me cojes a la churri y me la llevas a la peluqueria o alguna cosa de esas que les gustan?

Ya ves que exitazo, hasta el codo tio, hasta el codo! Si es que las negras son muy guarras, cuando estéis un poco más creciditos os llevo de paseo por la Casa de Campo.

Una font inesgotable, tria la teva aventura!

5 comentarios:

Pansete dijo...

Immens, immens... Sota aquesta estètica cutre s'amaga un dels publicistes més perspicaços de tots els temps. Un que ha entès que, del que es tracta, és de que els morlocks s'identifiquin amb el model que els anuncis proposen.
Ja ho deia jo: el sueño de la rasón produse mostros... tuneaos.

Pansete dijo...

Insisteixo: no es veuen les fotos.

Aleix dijo...

Els nostres enemics son forts, pero nosaltres ho som més! Vica el servidor del blogger!

Pansete dijo...

Per què quan veig l'Angelito per la TV, quan sento aquella veu gangosa, m'entren ganes de matar-lo? Però a més de forma salvatge; res de pistoles de neutrins o sabres laser: amb les meves mans, a òstia límpia! UI, ara que hi penso! Si ho llegeix un PPpero pot entendre això com una amenaça de mort feta a un dirigent demòcrata de tota la vida com ell? Ai, ai, ai... que aquesta Endogamia em portarà pel camí de l'amargura.

Endogamia Virtual: Acebes, morirás.

Aleix dijo...

"Dentro de tiii, hay un Acebeees..."

Subscribe