10:50 a. m.

Prostituto's: making people happy since 2005

Publicado por Pansete |

El País, el gran diari de referència de les persones progressistes d'aquest idem, cada dia ens sorpren més en el seu viatge cap al nonsense més absolut. El passat diumenge ens delectava amb un article sobre la prostitució masculina que, lògicament, trobareu aquí
http://www.elpais.es/articulo/reportajes/Llegan/burdeles/prostitutos/
solo/mujeres/elpdomrpj/20060430elpdmgrep_6/Tes/

M'agradaria comentar molts paràgrafs però és tard i vol ploure. Només una perla, entre tantes: "CRISTINA (NOMBRE FICTICIO) tiene 42 años y es madre de dos niños. Es la dueña de una tienda de ropa y su marido es empresario. Él viaja mucho. Ella hace un año que se cita con Álex. Se han visto unas 10 veces, pero no siempre se acuestan. "Alguna vez la he acompañado de compras", cuenta él. Álex cree que Cristina busca en él el cariño que no obtiene de su marido. "Cuando prepara una comida con esmero, nadie se lo agradece, y cuando se pone guapa no recibe ningún elogio", explica. "Alguna vez, y sólo con esta clienta, he quedado para tomar un café cuando tenía ganas de hablar. Lo pasamos bien juntos, pero no hay que mezclar sentimientos. Una vez, una clienta se enamoró y tuve que cortar la relación".

Aquí, el just-a-gigoló- confirmant-nos el que sospitàvem: les dones, com molts homes educats en allò de que "plorar és per maricons i altres bèsties inferiors", només busquen la companyia del suripanto perquè les escolti i els faci mimitos. Sí, segur. Ai... ¡qué hijo de puto!

9 comentarios:

Aleix dijo...

Perquè El País sembla emperrat en una creuada per convencer la gent que les dones son genials, sinceres, tendres, inteligents... vamos, que són la ostia. Realment s'ho creuen tan poc que ens ho han de repetir cada dia?

Anónimo dijo...

Si una dona vol parlar, fer un café, anar de compres, o sentir que bàe li queden uns pantalons, truca a una amiga.
La Cristina ni té marit ni amigues; o ella és curteta, pq pagar l'hora de xarrera al preu q deu costar el puto no ès de ser gaire espabilada.
Prou estupideses sobre la necessitat de sexe de les dones. En tenim les mateixes ganes q els homes i ja és hora d q poguem tenir un recurs més facil per satisfer-les q haver d'esperar a q un dissabte a la nit un paio mig begut q a sobre no t'acaba de convencer s'apropi fent veure q vol parlar, haver d'aguantar-li el rotllo i la poca idea.

Dr. Bermúdez dijo...

Amigos todos,

Dos detalles: 1. Barbara, venezolana, vino a estudiar económicas a Barcelona con 22 años y mira tú por dónde acabó haciendo de puta -una duda:¿la puta nace o se hace?-. 2. La selección de los empleados de Barbara se lleva a cabo sobre la base de su locuacidad, cultura y saber estar y no por el tamaño de su pene o el volumen de sus músculos -una realidad: incluso en lo de ir de put@s, las mujeres son más sensibles...-.

Respecto al primer detalle, una propuesta al correspondiente ministerio: la beca Felonia, que junto a la Erasmus, la Sócrates y la Leonardo garantice el intercambio de putillas y putillos entre las diferentes universidades del mundo.
Respecto al segundo detalle, un anuncio: ahora mismito me voy a cortar las pelotas y a implantarse un grifo automático que se abra cada veintiocho días para sentirme un ser superior...

Discretamente se retira el que en su día fue

Dr. Sandro
Macho avergonzado de su extinta condición

Dr. Bermúdez dijo...

Ah, por cierto... un último detalle: ¿dónde se abrirá el primer gran prostíbulo masculino de España?

¡Sí señor, una vez más, cantemos todos: Valeeenciaaa, tiro-liro, tiro-lero, tirolero-le-chinpón...!

(Las señales del Altísimo no cesan: en los últimos posts y sus respuestas, Valencia no deja de aparecer...)

S.

Pansete dijo...

Hi hauria tant a dir...:

1) Sí, València es revela cada cop més com una mena de Eldorado trash que algun cop Endogamia Virtual haurà de veure amb els seus propis ulls. I si pot ser en una altra vida, millor que en aquesta.

2) Perles for the posterity: "La tendencia también se filtra hasta los burdeles. En Valencia, para el próximo otoño está prevista la inauguración de un prostíbulo sólo para mujeres, el primero de estas características en España. "Será parecido a la película El bar Coyote. Unos 100 hombres bailando y amenizando la noche en una finca", explica José Luis Roberto, secretario general de la Asociación Nacional de Empresarios de Locales de Alterne (ANELA) y abogado del proyecto."

Mare meva: ¡el Bar Coyote! Quina perillosa analogia... Jo més aviat penso en un bar tipo "La teta enroscada" que aquí bé podria ser "La vergueta de la terra". Seriosament, vosaltres us imagineu a les paves anant a un puto-club, com anem els homes al Bailén 22? Jo no: una cosa és anar a fer la idiota a un comiat de soltera i una altra és anar de putos. Però potser m'equivoco i d'aquí poc tenim al Ramón Pellicer fent un especial "Entre línies" dedicat a "La vergueta de la terra, un local que ens fa preguntar si el que passa dins és la complerta alliberació de la dona o una descarada explotació del Mascle?".

3) M'encanta: si la dona pot fer el mateix que l'home, això vol dir que tot va bé i que ja està arreglat.

Pansete,
Puto a hores convingudes. Asseguro discreció i viatge al 7è cel en Trambaix.

PS: "¡¡Valeeeenciaaaa, es la tieerraaa de asesinos, putos, furcias y el PeePééééé...!!"

Aleix dijo...

Veieu com es imprescindible un CSI Benidorm? El millor de tot es que podriem incloure allò de "basado en hechos reales" i sempre seria veritat!!

Pansete dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Pansete dijo...

Tu creus que GloboMedia ens compraria els guions? Mmmm, no sé, no sé... Ara, seria impressionant: crims passionals ultraviolents, interessos immobiliaris, gastronomia paellil infecta, l'etern bestialisme i analfabetisme dels indígenes que la poblen i... taronges, moltes taronges.

Endogamia Virtual: valencià i home de bé, no es pot ser.

Dr. Bermúdez dijo...

I lo Ché, que no manque lo Ché, que es de lo milloret que ha donat València a lo món xuntament amb lo Miquelet, les falles i la cremà, lo Zaplana i la dama d'Elche!

Visca la terra on es parla una llengua anomenada valencià!

Subscribe