4:31 p. m.

El treball us farà lliures

Publicado por Aleix |

Encara no sé quina cara posar...
Recordeu aquella llarga xerrera sobre la fi del loser? Venia a dir que ara ja tot Déu podia fer el que li donés la gana (fins i tot escriure un blog i donar-se-les d'autor). Un cop més, Endogamia Virtual ha estat profètica; per desgràcia la pasta se l'emporta un altre: Vocation Vacations.



La conya de l'asunto és la següent: posem que tu ets un trist oficinista (els oficinistes sempre són uns tristos), però "en realitat" (com m'agrada aquesta expressió, haurem d'escriure sobre ella) tu portes a dins un chef de cuina del cagarse, o un detectiu privat que se ria el Magnum, o un director de videoclips passat de coca, o...
Pues nada, machote, fa uns anys t'havies de conformar amb fer-te unes pajillas i donar la brasa als companys de feina sobre tot el que tu faries si et deixesssin. Ara en canvi, ja pots fer-ho, això si, pagant.


Leslie B. Prager, M.A., C.M.P.
Title:Career Counselor and Life Coach
Mission: To provide practical support, emotional guidance, and information enabling and empowering my clients to achieve their career and life goals.
Style/Approach: Develop trust and rapport, learn about the individual’s goals and desires, and create a plan to achieve them.

O sigui, que aquests es guanyen la vida entrenant-te durant un parell de dies, i colant-te en una feina estil "presidente por accidente". Un grup de coachers (com no!) treuen el millor de tu matex a canvi d'una mòdica xifra.

Vamos, que:
  • Pagues per treballar
  • Els teus "empleats" guanyen diners en comptes d'haver de pagar algú qualificat per fer aquella feina
  • Converteixes la teva vida en un reality-show de tu mateix
  • Al cap de tres dies tornes a la teva oficina de merda per donar la brasa als teus companys de feina, i si es descuiden, a tot internauta que passi per allà


"I was a private investigator from minute one! I expected a teacher-student experience but was surprised at my level of involvement in day-to-day cases. I spent time in vehicles with informants, did video surveillance, and actually had a face-to-face meeting with someone being investigated for fraud with the purpose of gathering information! I would encourage anyone to drop the doubt and try a VocationVacation. Since it's only 2-3 days, there's no excuse to not give it a try - it could change your life.”
La llista d'oportunitats no té desperdici: a mi personalment me fascinen "Cheesemaking", "Sword making" i, la meva preferida, "Not-For-Profit": Fés veure durant 3 dies que t'importen una merda els negrets de l'Africa. Genial!

2 comentarios:

Pansete dijo...

No sé si ho he entès... Fer unes vacances de tu mateix provant a fer una nova feina que te pide el cuerpo des de que tiene memoria? Fascinant: una mixtura entre "bricolage fácil", escull la teva pròpia aventura i el gran bestseller "Tu yo interior te pide un solysombra cargadito".

Veurem coses tan divertides en l'ámbit del turisme, en els propers anys, que el reportatge del 30 minuts de fa unes setmanes es quedarà curt: en ell, es veia com unes senyores franceses s'anaven al nord del Marroc a fer-se una operació d'estètica alhora que també gaudien d'unes vacances (i probablement, també gaudien de la mítica fogositat i grans atributs dels morochitos. La pasión marroquí, you know). El més divertit del cas és que hi ha agències especialistes en aquesta mena de packs turístics i fan tota la gestió desde França. Sé que molts sospitaríeu, racistes com sou, de les virtuts dels metges moros però, tranquils. De tant en tant alguna pacient sí que ha perdut algun pit -necrosis mamària deguda a una infecció de cavall- (i no va en broma) però en general doncs bé... I aquí, de fet, potser entres en un hospital per una pneumònia i t'amputen una cama. Te lo digo yo, que últimament en visito molts... Lagarto, lagarto!

Dr. Bermúdez dijo...

Cari amici,

Este mundo multicolor, digno de las más aberrantes aventuras de la abeja Maya, cada día me fascina y me repugna con mayor intensidad. La de aprovechar las frustraciones de la anónima masa me parece colosal en su hipocresía y en su visión lucrativa. "Tú, sí, tú, mediocre de mierda, ¿no has esperando nunca algo más de tu patética vida? Pues nada, pásate por aquí y durante tres días -y ni uno más, no sea que al final te lo creas y tengamos que indemnizarte la estancia en el psiquiátrico- haremos de tu vida una especie de Port Aventura en el que serás el James Bond que siempre soñaste, o el Ferran Adrià que siempre deseaste, o ese Rocco que nunca tu pareja quiso reconocer en ti, y de paso, nos soltarás una pasta gansa..."
Ay, si el señor Verhoeven hubiese sospechado algo así, de qué nos habría contado una historia tan truculenta como la del tipo ese que va a una especie de laboratorio en el que le injertan recuerdos de una vida que nunca vivió y en la que le dejan ser lo que quiera y follar con quien le plazca... en fin, esas pamplinas...

Soñando con ser alguien mejor, se despide

Dr. Sandro

Subscribe