1:03 p. m.

Fem-ho conceptual

Publicado por Aleix |



Quan els del meu gremi diuen això se'm posen el pels de punta.
"Fer-ho conceptual" vol dir traduït, "mira, ens hem trencat les banyes presentant alternatives amb histories emocionals, humorístiques i fins i tot d'acció però no hi ha manera. Aquest client és un cap quadrat que si diu que vol X, no li donis una cosa que no sigui X o es posa nerviós. Fem-ho conceptual, tu, que això ho entén tothom"


Mandelocualo?

Bueno, val, a vegades ni així , però tot és posar-s'hi. Si en Madí diu que conceptual, conceptual, nen.


Ni conceptual ens lliurem del blanc i negre

Ara si, veus que bé? Una idea, amb colorins ben senzills d'entendre i hala, a cascarla! Si es que sempre us han de venir a treure-us les castanyes del foc. David, David... que farien sense tu?


En Madí ho veu clar

Di que si! Que aquest cartell passa olimpicament del careto d'en Mas, el niño bonito de les jubilades de l'eixample? Pues pasando! Que la DGT haurà de fer hores extres comptabilitzant els morts en carretera que s'han espinyat intentant entendre els engendros aquests? Pues espiñándose! En Madí ens ensenya el futur i vosaltres, petites rates, ja podeu estar seguint el camí a la voz de ya!

Desembre 2006: Albert Boadella és investit President per majoria absoluta. Algunes fonts no oficials diuen que Montilla porta tancat al seu despatx, jugant amb el seu dibuix animat des de la nit electoral. A Convergència i Unió, Artur Mas encara estudia què ha pogut sortir malament...

Endogamia Virtual: ¿entiende el conceto?

4 comentarios:

Pansete dijo...

Ja t'ho deia jo: havíem d'haver estudiat a ESADO, com en Madí! I ara no estaríem, a la nostra edat, veient-nos com ens veiem ara.
Tenir estudis sempre és una garantia de triomf social... O això diuen els d'Iniciativa.

Unknown dijo...

L'insigne David Madí, Rasputín convergent on els hi hagi, va ser destituït en el seu moment per manipular enquestes. Qué maca és la memòria política.

Pansete dijo...

Sí, cert, Doc: un Rasputín convergent. I la seva història tot just comença ara, perquè aquest farà carrera...

Dr. Bermúdez dijo...

¿Y éste también se cepilla a la zarina? Lo digo porque visto lo visto, al menos tiene valor...

Subscribe