1:32 p. m.

De la vasectomía com a acte humanitari

Publicado por Aleix |



Si les persones fossim ordinadors, hauriem de tenir la vasectomía en mode "default". Tranquilitzants, Big Macs, reality shows i teleseries de mares dogradictes amb fills leucèmics han acabat trencant la (ja de per si fràgil) psique d'un infraser anomenat Traci Hogg, amb resultats funestos.

La cosa aquesta va veure la pàgina del Alex Tew i va pensar, "mira, algú que ha fet la pela, amb una idea original, vaig a copiar-la!". I efectivament, va crear newbabyhomepage.com, una web dedicada als pares (sic) que farien el que sigui per inortalitzar el seu fill.

Però heu aquí, nens i nenes, que la Hogg va pensar "això no va bé. El friki aquell es va forrar gracies a que les empreses li van pagar calers per anunciar-se. No em fotré mai d'or a costa de penjats d'Illinois". I, dit i fet, va neixer Buyjake.com

To i la semblança amb un conegut esport aquàtic japonès, Buyjake persegueix finalitats més elevades. Concretament així d'elevades: Mom offers baby for advertising.Use him in ads for a year for only $100,000


No és cum on me, però poc li falta

És tan tercermundista com això: Tu pagues la pasta, i la Hogg fa vestir cada dia son fill amb el teu logo

La meva oferta és: et descuartitzo mentre ho gravo en vídeo i ho projecto en una pantalla gegant, hace?

La pàgina és una espècie de Freak Parade del segle XXI, on, en comptes de sortir-hi monstres deformats, el deformat (mental) és l'amo de pistes.


"In an interview, Hogg came off as eager for publicity, even suggesting a headline for this story. She claims no personal desire for fame, but in a blog for another venture, newbabyhomepage.com, she features photoshopped pictures of herself with DeGeneres alongside those of her son."


La obligada foto de família

7 comentarios:

Kesoytiza dijo...

El pare d'aquesta criatura mereix una lapidació pública. La publicitat és un càncer, però qui se n'aprofita és encara pitjor.

Aleix dijo...

Ja veig que en 15 anys s'obriràn un ou de centres terapeutics especialitzats en fills de bloggers.

"mons pares em van fotografiar despullat als 3 anys i ara tot el mon sap que tinc un micropenis"

"tot anava molt bé fins que el meu novio va tenir la idea de buscar el meu nom al google"

"al fer la segona entrevista de treball, el de recursos humans em va rebre cridant: "Hombre! El que es pixava al llit fins als 15 anys!"

I així...

Pansete dijo...

Sí, una cosa és vendre tu la teva intimitat i una altra és que altres venguin la teva intimitat.
Què bonic, com canvia el concepte de públic i privat a la Xarxa... Situació entranyable: un/a capullo/a que, tot xerrant amb un desconegut pel Messenger, la conversa puja de to, un dels interlocutors proposa a l'altre que li enseyi les tetes/el penis, aquest/a ho fa i el primer ho ha gravat tot al seu disc dur i en breu ho penjarà en una pàgina d'accès públic/privat (tant fa). Nen/a: ja ets immortal.
En el fons, en el fons, m'encanta el món en què vivim.

Kesoytiza dijo...

La xarxa... La xarxa és qui controla qui es queda i qui se'n va.

Dr. Bermúdez dijo...

Propongo un nuevo negocio -que seguro tendría éxito-: se busca a la madre o padre del pobre bichillo, se la/lo secuestra y se la/lo ata a una silla, frente a una webcam. A continuación, se ofrece en la red una subasta: el mejor postor decidirá cómo se ejecuta a la/al personaje, mientras se le marca a fuego en la cara el nombre del ganador... ¿Mola, no?

Esperando respuestas e inversores, se despide

S.

Anónimo dijo...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

Anónimo dijo...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Subscribe