5:26 p. m.

Bigger than life

Publicado por Pansete |

L'altre dia el gran mestre de la Lògia Esquizogai em va fer arribar un link a un blog que proposa la beatificació de Rocio Jurado. No és broma encara que molt em temo que va de broma. Llàstima; encara que coneixent el pati, no m'estranyaria gens que algú ho plantegés seriosament sobretot tenint en compte l'existència d'infrasers com els que escriuren a la comunitat MSN "Rocío Jurado, la más grande", on glosen la vida, obra i miracles (no, si ja ho deia jo) de la immortal chipionera. I ja posats, no em puc estar de recomanar-vos l'entranyable article que, sota el títol "A dormir la mona, chipionera" (el trobareu al final de la pàgina) en Kesoytiza va dedicar-li a la cantant més gran de tota la Història de la Humanitat, a molta distància de Maria Callas, Kiri Te Kanawa o Marujita Díaz.

Chipirones de Chipiona, profundament afectats.

6 comentarios:

Kesoytiza dijo...

La pàgina pro-beatificació té nassos. Per sort hi ha una foto d'en Falete, que és el paio (?) amb menys vergonya que ha trepitjat mai un escenari.

Que jo sàpiga per beatificar se li ha de demostrar un miracle. Es considerarà que la Rocío va salvar el seu marit de les malvades urpes de la homosexualitat? Pels d'hazteoir.org això és un miracle i molt més.

Kesoytiza dijo...

Ah, i pel que fa a la comunitat MSN, he trobat intrigant allò de "Rocio Inmortal"... sembla un nou títol de videojoc de PSP.

Aleix dijo...

La pagina pro-beatificació ho aclareix tot:

"Tambien la voy a tener viva para desmentir rumores y marentendidos. Por ejemplo:
2.- Ni el Ayuntamiento ni la gente de Chipiona ha tenido nunca nada que ver con esto aunque algunos me hayan apollado"

Pel que sembla, es tractava d'una polla radioactiva. Cal anar en compte quan t'escrius amb presos!

Anónimo dijo...

Here are some links that I believe will be interested

Anónimo dijo...

I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anónimo dijo...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»

Subscribe