Arribats a aquest punt, entre infrasers que fan calvos davant la camara, Chés, etarres socialistes i demés, cal rehivindicar la violència.

Així. La violència tal qual. Sense cohartades de cap mena. La violència com a acte plè de sentit en sí mateix. Com ofrena a la violència.

En Jeff ho sap, perquè en Jeff és savi. Una mica d'aquella manera primaria, instintiva, com aquell que no vol la cosa. Però en Jeff ho sap. En un moment com aquest, tan sols la violència en estat pur ens pot salvar.

En Jeff no parla amb nosaltres. Es comunica a través dels seus actes. Ha de deixar en mans d'altri la tasca de fer-nos arribar el seu missatge, tenyit de sang i fetge, de visceres a l'aire, de dentallades profundes i esquitxades a dojo.

What Jeff Killed
(The Surgeon General says: Parental Warning. May contain smashed animals)

Are you talkin' to me? Are you talkin' to me, punk?

Endogamia Virtual: ells són els únics que ens entenen.

4 comentarios:

Dr. Bermúdez dijo...

¡Hijo de Satanás! El maldito minino es la reencarnación cuadrúpeda de Tedd Bundy... a partir de ahora, cuando mi estimado Yuri -pequeño y salvaje Spaniel Tibetano- entre a degüello en las guaridas de los gatos que habitan los alrededores de la casa de veraneo de mi madre -suena pijo, pero así es-, no pienso frenarlo. Es más, le pienso pasar un par de rayitas de coca antes de sacarlo a pasear, para que puestecito...

Anónimo dijo...

Here are some links that I believe will be interested

Anónimo dijo...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

Anónimo dijo...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

Subscribe