12:18 p. m.

Lo de la miel y el cerdo

Publicado por Aleix |











Democracia, quina bella paraula! Que maco és participar tots junts, ciutadans de dret, homes i dones lliures, solidaris i bones persones a més no poder!

Que divertit és anar a les manifestacions, ara amb cassoles, ara amb pancartes, ara amb gossos i els nens petits disfressats de franco!

Quina sort tenim vivint aquí, un país lliure, obert, respectuós amb les minories! Imagina vivir a Kabul, o a l'Iran! Allà et cremen viu a la que no surts de casa tapat fins a dalt! Quin endarariment! Es intolerable que això segueixi passant en plè segle XXI!

Per això hem de donar gracies al que tenim, i ajudar en el que poguem a la pobre gent que no ho té! Com a ciutadans responsables que som, hem de manifestar-nos en favor de la llibertat, el diàleg i la concordia! Ajudem aquesta pobre gent a viure en democràcia!



Això? Eh... bueno... És que era pro israelita! A qui se li acudeix anar amb això en un manifestació per la pau! Es que avui en dia la gent ja no s'entera de res... Menos mal que vivim en una democracia, que si no...!

1 comentarios:

Anónimo dijo...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Subscribe