11:19 a. m.

Tanquem la paradeta

Publicado por Aleix |



Per una d'aquelles casualitats, un acaba d'escriure un article depriment sobre la humanitat, i acte seguit es troba amb això: una cronologia de que passaria si la humanitat desaparegués de cop i volta.


Que maco...

Resulta la mar de reconfortant saber el bé que fariem si tots ens fotessim un tret; al menys quan la palmis podràs dinyar-la amb un somriure, mentre els familiars es miraràn els uns als altres com dient-se "de què riu aquest vell boig? Ja sabia jo que habiem de desconectar-lo a la primera".

Potser ara s'apreciarà la sabiduria visionaria de l'Esglesia de l'Eutanasia: des del '99 que venen promovent el hara kiri massiu i mira, els món procreant com si res. Segur que recordareu que aquest vailets van ser les mateixos en barrejar imatges de les torres bessones i pelis porno en un vídeo mític (que desgraciadament no hi ha manera de trobar...)


Hala, a cascar(se)la!

A pesar de tot, hi ha símptomes que mantenen viva l'esperança; per una banda el sexe anal i les adopcions de negrets i xinets van a tota metxa. I per l'altra, proliferen les webs educatives sobre el suicidi personal, com Cool Ways to Kill Yourself i la extraordinària How to Kill Yourself Like a Man. Di que si!



Endogamia Virtual: Tanto gilipollas y tan pocas balas

2 comentarios:

Pansete dijo...

Des de ja que sóc acòlit d'aquesta església. De tota manera, espero no haver de passar una prova de fe de forma imminent, que aquest dissabte tinc un sopar important.

Dr. Bermúdez dijo...

Pocas balas para tanto imbécil, cierto... por suerte Corea del Norte está buscando una solución al problema. A ver si son tan listos como los chinos y se lanzan al mercado internacional a comercializar petardos atómicos como el de la prueba del otro día, que así nos ahorraríamos mucho tiempo y disgustos...

Subscribe