9:51 p. m.

La mare que va parir les cèl·lules

Publicado por Pansete |

Una noticia de El País: “El Parkinson de Michael J. Fox se convierte en arma electoral. Un anuncio del actor en favor del Partido Demócrata en el que sufre violentos espasmos desata la polémica". És clar, nosaltres comencem a tremolar. Endavant vídeo.Pobre Marty McFly; apa, aquí, moviéndose más que los precios, que deia aquell. Quina verdadera putada...

De tota manera m’ha sobtat que el becari de l’edició digital de El País hagi escrit coses com “la investigación genética parece no dejar indiferente a nadie en el mundo del star system” o, sobretot, “millones de estadounidenses volverán a ver en las televisiones de sus casas a Fox sacudiéndose”. Sacudíendose... Quina desafortunada expressió, noi/a.

And last but no least, la resposta-llamp dels republicans:Només un detall: no tinc puta idea de qui són els que apareixien però en Jim Caviezel era el prota de “La Pasión de Cristo”.

En Jimmy, fet un cristo.

5 comentarios:

Kesoytiza dijo...

És que no tenen cap mena de dignitat, què hi vols fer...

Pansete dijo...

Tal i com deixava sensatament escrit un ianqui al youtube: "Wow! Jesus vs Marty Mcfly!".

Están locos, estos norteamericanos.

Kesoytiza dijo...

Per cert, avui he llegit al diari que el tertulià radiofònic més afí als republicans (una espècie de Losantos a la ianqui) va dir que en Michael J. Fox estava exagerant la seva malaltia per rascar vots. A l'endemà es va disculpar amb la boca petita i va deixar anar aquesta perla:

"He parlat amb uns quants amics d'en Michael i m'han dit que s'està movent així tot el dia. Em disculpo, doncs, però continuo creient que és un titella dels demòcrates.

La mare que els va parir!

Unknown dijo...

La frase titella dels demócrates, refererint-se a en Michael,tampoc és del tot idònia.


Si almenys s'hagués quedat l'almanaque...

Pansete dijo...

¡Bueno! I quan li dius "eres un gallina" no us imagineu com li augmenten els espasmes...

Subscribe