6:16 p. m.

L'escola de la vida

Publicado por Aleix |

Ai... quina noticia tan entranyable:

La dotación de las becas Erasmus crece un 825% y asciende a los 6.000 euros

Los Presupuestos de Educación y Ciencia del 2007, que suben un 26,39 %, incluyen una partida nueva de 95 millones de euros para que 90.000 jóvenes estudien inglés y un aumento del 825% de las becas Erasmus, que pasan de una media de mil euros por estudiante hasta un máximo de 6.000 euros.
Que maco, oi? Si amics, avui toca un sentit homenatge a La Nova Cultura:

L'estat de la qüestió

Nascut a finals dels 80, a punt per lo que l'amic Verdú va anomenar "el capitalisme de ficció", Esa Cosa Llamada Erasmus ha estat repartint amor i comas etílics per tot Europa.


Trobada d'ex-alumnes

Que dir dels Erasmus...? Erasmus, com tot el que forma part de la Cultura de l'Experiència, no admet l'explicació argumentada, ni el raonament lògic. Erasmus és Drogues!! Sexe amb animals!! Cervesa de dubtós regust!! Fotos de gent cridant!!

En definitiva, Erasmus és al jove d'avui lo que la mili al d'ahir: un espai de temps més aviat confús, però del que tothom torna amb moooltes anècdotes. La diferència és que abans marxaven fets uns nens i tornaven fets uns psicòpates, mentre ara marxen fets uns moderns i tornen fets uns moderns amb amics italians.


Igual, però amb cerveses

Servidor, que forma part d'aquella generació perduda dels 90, va tocar el tema molt de resquitllada: alguns escollits marxaven a fer fortuna per les europes mentre la majoria ens quedavem en el purgatori de la Prestació Social Substitutòria (quina cosa més trista, de veritat...).

 Potser per això guardem un soterrat rencor als prepúbers que fan amb una mà la seva reserva  al Ryanair, i amb l'altra consulten l'especial "viajes" del EP3. Serà això.

4 comentarios:

Pansete dijo...

Deuen pensar: "mira, com a mínim, si no estudien, que creguin que estan fent alguna cosa. A més, així donem una alegria al sector serveis de tota 'la Uropa de los ventisinco'". Un drama, amic. Com tant altres.
I a més, és que els molt fills de puta tornen sabent igual... o fins i tot menys! Sí, sí, moltes borratxeres i molt que et foti mà un danés ebri en un cuartutxo infecte (que de fet se't vol follar perquè et veu així com exòtica, mig gitana mig africana i això només ho ha vist al cinema) però, d'estudiar, què? Perquè, per no saber, ni tornen amb un nivell acceptable d'anglès! Argh! Clar que si t'en vas anar a Grècia a fer la beca Orgasmus, es lo que tiene.
I parlant de festes despiporrades, proposo muntar una güébs on la gent pugui enviar fotos d'estudiants espanyoles vexades en festes i guateques europeus.

Dr. Bermúdez dijo...

Naturalmente, secundo la propuesta del muy hononarable Pansete.
Por otra parte, quisiera añadir un comentario: ciertamente, las becas Erasmus sólo benefician económicamente a los productores europeos de cerveza y a los exportadores mejicanos de tequila barato. Sin embargo, no todo en esta vida se puede medir en términos económicos, y tal y como es cierto que la broma del Erasmus nos sale por una pasta a los resentidos contribuyentes -sobretodo a aquéllos que hoy día disfrutarían de la beca pero ya se les ha pasado el arroz-, no menos cierto es que la Erasmus permite a miles de solitarios europeos salir a la caza de rarezas que difícilmente hallarían en su coto sin la intervención de la beca. Así, hoy día, aquél/lla que lo pretenda puede cepillarse a destajo a estudiantes/as venidos/as de todas partes, desde las fría Noruega hasta la mediterránea Grecia, sin tener que viajar -ni pagar- por ello. Basta con colarse en una Telecogresca, en una Campus Party o en una Festa Erasmus, y el alcohol hará el resto...

Afectuosamente vuestro,

S.

Unknown dijo...

Tothom qui he conegut que ha anat d'Erasmus:

1-Explica les mateixes putes anècdotes.

2- Es declara fan d'Una casa de locos, mierdo considerable que explica sense gràcia les mateixes anècdotes.

3-És superguay.

Dr. Bermúdez dijo...

Tothom a qui jo conec que ha anat d'Erasmus s'ha tirat tres mesos masturbant-se en una habitació mig buida d'un pis merdós, menjant plats amb gust de vòmit, tot intentant memoritzar la corresponent frase en txec, polonés o alemany per poder dir "vull que em llepis les pilotes mentre em fiques un dit al cul"... Ah, alguns també han aprés una mica d'anglés.

Subscribe