3:07 p. m.

La poesia, a debat

Publicado por Aleix |



Es pot considerar justicia poètica, o simple mala llet?

Convocan a Milosevic a votar a los 7 meses de su muerte

El ex presidente serbio Slobodan Milosevic ha sido convocado para votar en el referéndum sobre una nueva Constitución de su país siete meses después de su muerte.

El diario serbio Press publicó el lunes la convocatoria oficial dirigida a Milosevic, precisando la fecha y la hora del voto así como el lugar donde el ex presidente, muerto en marzo pasado en su celda del Tribunal Penal Internacional (TPI), hubiera tenido que votar.

Milosevic falleció el 11 de marzo cuando era juzgado por crímenes de guerra y contra la Humanidad por su papel en las guerras de Croacia, Bosnia y Kosovo, así como por genocidio por su papel en la guerra de Bosnia de 1992 a 1995.
Potser si que el cachondeito amb els genocides morts és l'unica cosa que els queda, el que m'extranya és que no hagin fet extensiva la nota informativa a la seva familia, ni la puta mare que els va parir. Com es deu dir "la puta mare que et va parir" en serbi?


Clar exemple de distriminació democràtica


Endogamia Virtual: resseguint les empremptes dels grans prohoms

6 comentarios:

Unknown dijo...

Ahir van arribar-li l'avís de renovació del carnet del Caprabo al Ceaucescu.

I un descompte del 35% per pizzes familiars al Bella Roma de la Piazza Narbona a nom de Benito Mussolini.

I la invitació per anar al Bulli aquest agost a Idi Amin.

Pansete dijo...

I no m'estranya que succeixi perquè... estan realment vius! Segur! Com en Jesús Gil. Sí: ja hi ha unes quantes persones que (posades de cocaïna fins les celles) afirmen haver-lo vist passejant-se per Bogotà, en bermudes, la camisa oberta fins al pit i un crist de Dalí d'or al coll. La descripció encaixa...

Unknown dijo...

Fins i tot diuen que el van veure engolint la Ylenia, la filla de la Romina i l'Albano.

Kesoytiza dijo...

La qual, abans de desaparèixer misteriosament, va ser vista picotejant unes braves i unes escopinyes
en una terrassa amb un tal Antonio Anglés.


PD: Fixeu-vos en la fotografia d'en PP Mari votant i més concretament en la noia que l'observa... és possible que veiem la mirada vidriosa de la dona enamorada reflexada als seus ulls, o és purament admiració i/o adoració???

Pansete dijo...

"El líder es bueno. El líder nos ama. Quiero el pene del líder en mi recto".

Dr. Bermúdez dijo...

Personalmente, opino que es puro y simple deseo sexual... yo mismo he sentido varias veces esa emoción... ese bigote, ese peinado salvaje, ese acento tejano...

Subscribe