11:15 a. m.

Noves oportunitats per a l'estupidesa

Publicado por Aleix |La llista d'imatges possibles és graaaan, per deixem-ho amb aquesta, que si no sen's fan les tantes.

A veure, com ho explcicaríem... Imagina que tu i els teus amics austrolopitecus passeu els caps de setmana entre McDonalds i Burrikins, bevent Mr.Simon en el primer bench que us trobeu i gastant la paga dels papàs en politonos de la rana histèrica i fondos de pantalla de "vecinitas cachondas dotcom". En aquestes que, en un atac de creativitat, decidiu mangar-li les ulleres al pobre loser aquell que demana pa los pobres i, per conmemorar la vostra gesta, grabar-ho en vídeo. Que feu tot seguit?

A) Torneu les ulleres al loser fent cara de "has picao, saluda a la camara oculta"
B) Li envieu el video a la guarra de la clase, a veure si amb una mica de sort us la mama d'un cop.
C) Penjeu el video a YouTube sota el titol "robatori"

Resposta correcta!

Thief's own robbery film lands him in cells

With the benefit of hindsight using the keyword "robbery" on a video posted on YouTube was not the brightest idea.
Including crystal clear shots of the face of a youth just before he committed his crime was also, probably, a mistake. [..]
[...]After viewing the film officers were able to identify the culprit and a police source said officers had recovered a pair of spectacles after visiting his home.


Per desgracia, sembla que el video ja no està en el YouTube, pero calma, que tornarà a sortir a la mínima. De moment, conformem-nos amb unes declaracions dels protagonistes:


Tio, jo que sabia que la pasma es pasa les hores veient els videos xorres? I a ells per que no els foten bulla també, eh? Segur que es pasen el dia mirant guarrades, i a ells ningú els diu res, no hi ha dret, joder!


Hey, això vol dir que no me la mamen? Joder...


Ara segurament vindria molt bé reflexionar sobre la societat de l'espectacle, la irrealització d'allò quotidià i els límits difusos entre telerealitat, persona i societat. Però em sembla que ho deixarem en un làcònic "Però Deu meu, quanta raó tenia Darwin..."

Edogamia Virtual: tristos espectadors de la fí

2 comentarios:

Unknown dijo...

Penjaré un video amb el títol Assassinat de murder , en què hi apareixerà Bush fent un discurs.

I després, amb sabiduria endogàmica, em quedaré waiting the geos.

Dr. Bermúdez dijo...

Toc, toc, toc...!

Subscribe