11:51 a. m.

Genis Incompresos

Publicado por Aleix |

Aquest d'aqui sota ho és:


Mande?
Si, si, el mateix Senyor Sabater. Per l'alto el foc? Per deixar-se robar les cadires? Nor! Tan sols un crack de la política, una visionari de l'España del Seglo XXVII podría tenir aquesta idea brillant: un català, alcalde de Madrid!


Encara riu...
Bueno, català, català... Ja ens entenem... El cas es que si, que després de Bono, el nostre benaurat Yusep és el principal candidable a l'alcaldia madrilenya. Ahí, con un par!


"Mira, yo he pensado que el Montilla le hacemos Molt Honorable, y a tí te ponemos en Madrid, ¿que te parece?"
"Ya, ya... Y en Bono"
"¿Que tal jefe de los Mossos d'Escuadra?"
Algú amb aquesta capacitat creativa ha de tenir una plaça la seu nom inmediatament! D'on poden sortir tantes idees genials?


Ara ho entenc tot. Valencia, cuna de héroes!

El que em pregunto és... que serà del probre enanitu que tenien abans?


"¡¿Que si puedo hacer de Holly qué?!"

Endogamia Virtual: Alimentant el blog a base d'acudits sociates des del 2006

2 comentarios:

Pansete dijo...

Els sociates realment són font inesgotable de xascarrills. El que em fa gràcia és fins a quin punt han arribat a beure's l'enteniment: un català a la corte del Rey Juan Cal·lo I, el Campechano! Una cosa és que les seleccions nacionals últimament es deixin d'òsties i, enlloc d'agafar entrenadors nacionals, n'agafin de fora. Però en l'àmbit de a política, on t'estàs jugant l'aliment dels teus fills... En fi, els experiments amb gasosa, no?
De tota manera, la cosa pot anar bé si, encara que no vingui a cuento, en Borrell es posa en plan nacionalista espanyol (cosa que no li costarà gens ni mica) i aconsegueix generar la idea de que "sí, el hijoputa és catalán, pero es de los arrepentidos, de los que se avergüenzan de serlo. Ja, ja, mira, mira, al puto charnego ese pidiéndonos el voto. Jodío... Pos mira, así hablando un castellano raro, como que va a hacer mucha risa en la alcaldía. Pos mira, lo voto".
En Borrell, també dit "il penedetto". Talmente com jo, que m'avergonyeixo de ser català i espanyol a parts iguals. I és que, amics, la idiòcia no coneix de territoris!

Unknown dijo...

L'anterior candidat a alcalde farà de doppelganger de Garri Kasparov en visites a Txetxènia i Corea del Nord.

Subscribe