9:58 a. m.

Habemus Dibujitum

Publicado por Pansete |

Amichs e amats,
"La pau us deixo, la pau us dono”. Aquestes paraules eternes ressonen com un missatge d’esperança en un món que deriva cap ves a saber on. Per això, i amb l’ànim de connectar amb les noves generacions, TV3 ens deixava ahir glaçats (per la bona notícia, s’entén) en informar-nos que una productora catalana ha realitzat una pel·lícula en dibuixos animats que il·lustra la vida de Wojtyla, el Papito Superstar.

I m’ha faltat temps per penjar-lo aquí per tots vosaltres, ànimes descarriades faltes d’una guia que us porti cap a la veritat, la llum i la vida (es a dir, cap a Déunostrusenyó). I ni que sigui a través d’una peli de dibujitos sobre un gran home, Karol Wojtyla as "John Paul II" as “God himself”, escollit per mediació d’un colom -com els de la Plaça Catalunya però sense puces-.

La consabuda inescrutabilitat dels camins divins.

Després d’una breu cerca, aquí teniu el resultat (a Youtube, on ja tinc un compte que farà les delícies de tots els endogàmics, l’he titulat “El Papa en dibujitos”). Com podreu apreciar, esperits sensibles a la Bellesa, el resultat és preciós (i d’un altíssim nivell tècnic i argumental).


Endogàmia virtual: doneu-vos fraternalment la pau.

3 comentarios:

jair d dijo...

se m'han posat els ous de punta quan un dels coloms diu, amb veu de morgan freeman, "the holy father died in peace last night". terrific!

Aleix dijo...

La imatge del Papa-Fantasma volant cap a la lluna amb la maneta estil borbònic és un nou clásic del kitch. Chupate esa, Cameron!

Dr. Bermúdez dijo...

Muy entrañable... pero lo de la paloma y el palomo que hacen una reverencia a lo Rey León me ha resultado algo forzado. Por cierto, la interpretación del tío que hace de libro, genial. Ah, y estoy de acuerdo con maese Aleix: habemus un nuevo referente kistch en el ascenso a los cielos de Karol -aunque, no sé por qué, creo que habría quedado mejor Copito de Nieve en el papel de Santo Padre...-.

Subscribe