11:24 a. m.

Tots els morts son bones persones

Publicado por Aleix |



No, no va de la Rocío Jurado (encara que també); va del Ataque Del Crimen Organizado Del Este En España (ADCODEEE) i la seva cua de noticies.

Mr Pansete ja apuntava que a ca'n Endogamia se'ns en fot una mica que robin a xalets de poble. En canvi, el que trobo digne de comentari es la constant humana de tractar les desgràcies en 3 passos: 1) la desgracia com a "xoc informatiu" (ejem), 2) pena i consternació per la desgràcia, 3) "descoberta" de revelacions que comprometen la integritat de la victima. Els programes del cor en son uns experts consumats, i, lògicament, el periodisme segueix als mestres. Si fins ahir Españña encara estava sumisa en plena fase 2 (sense anar més lluny en Francino es va envoltar de policies i jutges per debatre sobre el ADCODEEE), avui els 20 minutos ens presenta la fase 3: Prostitutas del este dan información a los asaltadores de chalets de lujo.

Ai amigo... Mira que anavem bé, centrant-nos en l'agonia de les victimes, el seu dolor i les accions de vigilantisme lliures i espontànes de la població, ara han de venir aquests a fotre el dit a la llaga, collons!

Mira que és lleig... Que hem de pensar cada vegada que veiem a la pobra dona aquella que descriu amb pels i señals l'atac? "Pues mira que si supieras lo tuyo" ? Ara ja s'entén més que els atracadors insistissin tant en les caixes fortes i tal, eh?

"Sorprendía", asegura la policía, "que conocieran donde está lo más valioso"
Pues igual sería perque la Nadia la mamaba amb els ulls ben oberts...

Subscribe