11:52 a. m.

Alá és gran

Publicado por Aleix |



Avui és un día gran: Bebe deja los escenarios

Regocijémonos!!
La cantante española Bebe ha anunciado que por ahora su álbum Pa Fuera Telarañas será un disco debut y de despedida, porque se retirará de los escenarios por un tiempo. Bebe dijo que aunque haya una evidente presión de su discográfica no «consiento hacer otro disco en bastante tiempo».

Primeres reaccions en l'àmbit internacional

Gracies Bebe! Com agraïm la teva resistència a la pressió discogràfica! Creu-nos quan des d'aquí et donem ànims per insistir en el teu propòsit. Mira que estem a un pas de recollir firmes per la teva retirada definitiva...

PD: I ara que s'escoltarà la Carmen Alborch?

12 comentarios:

Pansete dijo...

Pos calla, calla, que pel que sembla la bona senyora ens vol maltractar a partir d´ara a las pantalles cinematogràfiques. Algú li deu haver dit que és bona actriu. El que de ben segur és que la pudor, a través de la pantalla, no es nota. I això, vulguis que no, és un avantatge. Des d´aquí pronostico un Goya a la mejor actriz "novel" (la molt meuca, i mira que deu tenir el pubis ben pelut i pollós).
A tot això, jo només he sentit una cançó seva, la famosa "Malo", l´estribill de la qual fa:
"Malo, malo, malo eres
No se daña a quien se quiere no
Tonto, tonto, tonto eres
No te pienses mejor que las mujeres "

Una persona que "escriu" això ja fa bé d´abandonar el món de la música, ja, abans de que aquest l´abandoni a ella...

Pansete dijo...

"Canciones de liberación, de amor, de conciencia social entre pensamientos de feminismo y feminidad".

Tela, negs, tela.

Kesoytiza dijo...

En els meus íntims somnis sempre m'he vist a mi mateix donant amb el meu "puño de acero" contra la cara d'aquesta bruta.

Potser sí que deixa els escenaris (Celebrate good times come on!) però molt em temo que tots els directors d'aquest país de fireta la voldran per donar un toc de mestissatge (odiada paraula) a les seves pel·lícules.

Un exemple de tot això és "La educación de las hadas", un canyardo com un piano que ja es pot visionar al seu cinema més proper.

El món s'enfonsa, famíla.

Kesoytiza dijo...

Ah, per cert, si no heu tingut el plaer d'escoltar més cançons d'aquesta barjaula (Déu nostru senyor no us ha castigat amb una amiga hippie) aquí us en deixo un fragment d'una merda de composició.

"me sorbiste el seso y me decían del peso
de este cuerpecito mío
que se ha convertío en río.
de este cuerpecito mío
que se ha convertío en río"

Al riu al que es refereix és (intueixo) dins el qual es deu rentar l'entrecuix cada matí.

Aleix dijo...

En les mateixes coordenades de pseudofeminisme pseudorehivindicatiu pseudoautèntic trully SGAE-powered: Las niñas. La seva web ho diu tot http://www.listaspalatake.com

Pansete dijo...

És veritat, sabi estudiant del Talmud, segurament l'agafaran pel toc mestís però... mestissa de què? En tot cas, digue'm que la Bebe (malgrat el seu nom ens despista) no té massa idea del què és l'aigua i això provoca aquesta pigmentació enfosquida de la seva pell...

Pansete dijo...

La pàgina de Las niñas desconcerta: activisme feminista a base de semblar una suripanta.

jair d dijo...

no canteu victòria, amics, que la bruta aquesta tornarà quan els dinerus que ha robat no li arribin per comprar gillettes per depilar-se aquest bigoti de senyor que té sota el nas.
mort física a bebe. no us conformeu amb que desaparegui de l'aparador social: acabem amb ella.

Pansete dijo...

Doncs atenció, que la mossa es resisteix a deixar els escenaris que tanta fama li han reportat:

http://www.elpais.es/articulo/cultura/Bebe/continua/gira/veraniega/Estados/Unidos/actuacion/Nueva/York/elpporcul/20060627elpepucul_4/Tes/

Kesoytiza dijo...

Puta...

Dr. Bermúdez dijo...

¡Medioevo en su culo, ya!

S.

Aleix dijo...

From http://www.alohacriticon.com/elcriticon/article3088.html

"La cantante y actriz Bebe Rebolledo, (Sezar) interpreta el papel del hada de la película. Una mujer hispano -iraní que trabaja en un supermercado tratando de sobrevivir a un amor truncado, y a las continuas palizas a las que dos amigos de su ex novio le someten para alejarla de los hombres."

Quina llàstima que el VHS ja està mort i enterrat, si no fós així tots sabem quina part de la cinta quedaria cremada de tant repetir-la un cop i un altre!

Subscribe