10:51 a. m.

Ola de crimenes, ola de risas

Publicado por Aleix |

La realitat ret un merescut homenatge a aquest gran film. Diu El Periodisme Espanyol:

Libertad Digital, ensenya del nou periodisme:

(07-06-06) Roban tres chalés y un restaurante en Barcelona en una sola noche
Una banda de ladrones robó en la madrugada del martes en tres chalés de la urbanización Mas Romeu de Calafell mientras sus inquilinos dormían y en un restaurante-vivienda de Vimbodí, en Tarragona.[...] En la vivienda de Vimbodí, que en la planta baja es un restaurante, los ladrones han robado objetos personales y la recaudación de la caja registradora.
La Razón, el periodisme con ídem:
Cataluña vive seis robos «silenciosos» en apenas 48 horas
[...]Un poco más tarde, un restaurante-vivienda de Vimbodí, a unos 40 kilómetros de Calafell, también fue desvalijado sin que quedara rastro de la recaudación de la caja registradora. Ante la oleada, el Ayuntamiento reclamó a la Subdelegación del Gobierno en Tarragona una reunión urgente de la Junta Local de Seguridad, al tiempo que el alcalde pedía «tranquilidad» a la población.
I per últim, pero sens dubte no el darrer, Panorama Actual:
LA OLA DE ROBOS EN LAS VIVIENDAS
Los silenciosos no dan tregua
La presión policial no logra frenar la acción de las bandas que roban de noche
Preocupación por la falta de coordinación entre las policías
Los silenciosos mantienen en vilo a los ciudadanos: el lunes asaltaron tres chalets de una urbanización de Calafell mientras sus inquilinos dormían plácidamente.

"Hasta hoy no entendía cómo alguien podía entrar a robar en una casa en la que hay una familia durmiendo sin que nadie oiga nada... y ahora veo que le puede pasar a cualquiera... ¡han llegado hasta la mesilla de noche de mi hijo!", dice Francesc Navarro. Su casa, en Vimbodí (Conca de Barberà), fue el blanco durante la madrugada de ayer de una banda de ladrones silenciosos. La noche anterior le tocó el turno a un mínimo de tres chalets de la urbanización Mas Romeu de Calafell, de donde se llevaron dinero, joyas y dos vehículos. La actividad de los ladrones silenciosos, los que irrumpen en las viviendas mientras sus inquilinos duermen, no ha cesado. Durante los últimos siete días se han producido, al menos, once robos de este tipo en Catalunya
.
A que mola? ja ens estavem fregant les mans col.lectivament, pensant en la de programes especials en directe, la de persecucions policials "Live desde Castelldefels", la de product placements de Prosegur... Vamos, que els disturbis de Los Angeles quedarien en un capitol de Barrio Sésamo. Per fí seríem algú al món!
Per desgracia, haviem oblidat que vivim a Espanya:
Detinguda una parella de Vimbodí per simular un robatori silenciós
En plena alerta social pels assalts a cases, un matrimoni de Vimbodí (Conca de Barberà) va ser detingut dilluns per agents de la Guàrdia Civil de Montblanc acusat de simular un robatori silenciós el dia 7 mentre dormia a casa seva.
Després de l'assalt, Francesc N. B., de 47 anys, i Elisenda T. G., de 44, van denunciar en diverses entrevistes televisives i en declaracions a la premsa la falta de seguretat ciutadana i van reclamar més efectius policials per a les comarques de Tarragona. "Fins avui no entenia com algú podia entrar i robar en una casa on hi ha una família dormint sense que ningú sentís res. Han arribat fins a la tauleta de nit del meu fill", va declarar a un diari barceloní Francesc N., que no va posar cap inconvenient per aparèixer amb el seu nom i cognoms.
Avui, tots els indicis apunten que aquest home i la seva dona es van inventar la història suposadament per cobrar de la companyia d'assegurances, ja que el restaurant que regenten té dificultats econòmiques, informa Ferran Gerhard. La Guàrdia Civil els acusa ara de "simulació de delicte i estafa" i el jutge de Valls (Alt Camp) ha incoat una causa penal contra el matrimoni per aquests dos presumptes delictes
.
Si es que som uns cachondos...

3 comentarios:

Anónimo dijo...

hola u^^ wno jo soc un dels fills de la parella d vimbodi... al que van arribar fins a la tauleta ... i nomes vull dir k no nomes es cosa del periodisme espanyol, la guardia civil tb es molt ''eficient'' i si no troben culpables es treuen rapid de sobre els problemes i aixi la bona gent com els meus pares pateixen... ho trobo una mica injust ... i qui diu una mica diu moltissim

Anónimo dijo...

http://roboenvimbodi.iespana.es/

Aqui esta la informacion de primera mano sobre el caso, es que... me censuraron ;)

Soy la hija del matrimonio.

Aleix dijo...

Desde luego, la web es espectacular.

A aquestes altures de la pelicula fins i tot em creuria la culpabilitat d'un mico entrenat a lo morgue street. De totes maneres, no se si dedicar cuatre parragrafs a temes paranormals (666 inclòs) és la millor manera de resultar creible...

Subscribe