4:48 p. m.

Benvenutti a la Spagna

Publicado por Aleix |

Ciao, belli!

Jo i el meu italià macarrònic us tenim preparats un comité de benvinguda que farà de la vostra incorporació a NordAfrica quelcom menys dolorós. Si us trobeu una mica marejats en aquests balbucejants primers moments de retrobada espanyolitat, no patiu. Aquí l'Alejo us té preparat un breu resum de la situació que us tornarà a posar a lloc.

Mireu, és molt senzill; a la pregunta "Mare de Deu, però en quin puto lloc he anat a parar?" La resposta és sempre la mateixa: vosaltres viviu aquí:



No? Encara us trobeu una mica desubicats? No passa res, recordeu, vosaltres viviu aquí:






Ara millor, no? Pues hala, a cascarla!

EXTRA: España en boca dels seus millors cantautors. De res!

3 comentarios:

Pansete dijo...

En veritat et dic que és just i necessari que em diguis d'on has tret aquestes magnífiques fotografies que testimonien, de forma costumbrista, el lloc on vivim. O potser tu, com jo, també vas amb la camera digital pel món a la recherche d'aquestes perles? Són genials!

Aleix dijo...

La magia del mail, amic, la magia del mail... Ni puñetera idea de qui es l'autor de tals marevelles, però e smereix un petó de rosca al cul!

Dr. Bermúdez dijo...

Negocio redondo: nos vamos a Altaïr y les proponemos safaris fotográficos -o no, o de los de antes- por diversas ciudades de Españñña, y a forrarse.

S.

Subscribe