12:53 p. m.

À la recherche du Mazinger perdu

Publicado por Aleix |

Tarragona, Massachussets, 1982. En les afores de l'antiga Tarraco, en un desviament abandonat de la A-2, una secta científico-satànica crea un artefacte per contactar amb intel.ligències superiors. L'obra, un gegantí far que emet ones identificables fora de la galaxia, és recobert amb la forma d'un ninot infantil i així reman durant anys, ocult a plena llum.

A la fi, després de molts anys de dura investigació, un grup de valents arriba fins a la veritat. Allà, al fons, l'artefacte:


El relat esglaidor de la seva troballa
en dona tots els detalls. De d'aqui saludem la seva proesa en defensa de la veritat, la justicia i la puresa planetaria. Amunt!



3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Güeys!
Aqui en Sergi Arenas, amb la primera aportació a aquest blog... ple d'emoció... perquè... la meva infància està vinculada a aquest Mazinger Z!!! I no només perquè veies la serie, sinò perque els meus avis vivien en aquesta urbanització, just davant el Mazinger! De fet, a les cames del mazinger hi ha gravat amb pedre el meu nom, de quan tenia 7 o 8 anyets!!! Ja fa anys que van tancar l'entrada que hi havia a una cama, però abans podies entrar i pujar fins el cap, des d'on veies els pares venint a fotre't bronca per pujar, mentre et senties podós amb la urbanització al teus peus... ah... nostàlgia...

Anónimo dijo...

vull dir que em sentia poderós, no podòs!

Pansete dijo...

Ah, l'educació sentimental de la nostra infància... De més menuts: Mazinger Z, Marco, Heidi, Comando G... De més grandets però encara inconscients de la vilesa del món: els Fragle, Mosqueperros, Alf (special guest star: Perinat), Dragones y Mazmorras...
I què recordaran els que ara mateix són nens? ShinChan, potser? Despertarà això en ells un cert esperit revolucionari i seran la generació que destruiran Matrix? Clar que, això deien de nosaltres quan s'emetia la Bola de Cristal i... mira'ns! HA, HA, HA!

"Qué malo soy... ¡Pero qué malo soy!"
Brujo Averío

Subscribe