6:13 p. m.

Uno que llega

Publicado por Pansete |

Amics,

A aquestes alçades ja deveu saber, tenint en compte que sou fervorosos oients de la COPE, sobretot d'en Federico i dels 40 lladres, que el Papa de (b)Roma en persona (no, el meu no, que mai l'he conegut) arriba a la nostra particular Terra Mítica.
Què granDiós, quin moment. I què llàstima que a Endogamia no haguem fet un viatge d'aquests amb autocar i tot per saludar al Papa.


"Esa 'menemérita' que llega de bonaansaaaaa..."

Als amants del hardcore, els recomano especialment la se
cció Album de fotos de l'esmentada pàgina. Jo, pornofil consumat, no he pogut resistir-me a incloure aquí algunes imatges sobre la families cristianes, és a dir, les de debó. Plurals però, alhora, singulars.

"Caminamos en una comunidad...". Mmmm... ¿serà això un subtil missatge xifrat als acòlits de San Escrivá de Balaguer, autor de "Camino"? Tchs! I que no senti cap comentari sobre la mossa de la dreta!


Si és que ja ho diu ma mare: "ens estan envaint, Pansete, ens estan envaint!".


Heu vist quina cara de felicitat fa el futur Almirall? I la cara de trapella espavilat del més baixet? Respecte la puber de l'esquerra... no va massa, ehem, babilonitzada? Ah, què dur és ser, alhora, jove i cristià... Finalment, els meu preferits:


Lo dels "angelitos" (que segurament no eren "negros", com els de Machín) m'ha arribat a la meva ànima canina. Què es pot dir davant d'això? Res. No es pot dir res.

Des d'Endogamia, també estem amb tots els bons cristians que es reuniran a València. És més, que no s'oblidin d'aquests:

Sr. i Sra. Sifreddi.

Endogamia VIrtual: una petita gran família. Cristiana.

1 comentarios:

Aleix dijo...

La suma cristians + valència és de les que ignaugura apocalipsis. Un dubte però, visitarà Marina d'Or? Es farà fotos amb el castell de Peñiscola? Saludarà els seus compatriotes tot fent una paella a Benidorm? Farà de cristià a la festa de moros i cristians? O farà de drag-moro? Captarà fidels al FiB? Amics, València dona per tant...

Subscribe