8:41 p. m.

He visto una luz...

Publicado por Pansete |

Amics,
Trobar blogs que valgui la pena llegir és difícil, i si a més hi afegim "i que estiguin en català" (i mira que a un la pròpia terra/llengua l'importa més aviat un colló), la cosa es redueix dràsticament.
Però... en el fons suposo que no, que darrera de la meva indiferència transexual s'amaga un transexual patriota. No, amics, no tot està perdut. I aquí teniu les mostres:
L'odi ampurdanès no caduca, (destil·lant odi since 2006 i rebatejat com "Fear and Lothing in The Empurdà" a la nostra Guia Espiritual)
Kesoytiza, (blog d'un jove jueu molt simpàtic)
Perelló tot esperant Orteu i Salvadó (citat per maese Aleix, 2006).
I heus ací una curiositat: Fina la nena

Però és que a més, no ens podem deixar a la gent de Els herois de la Katalunya Interior, (o el grup preferit de la reinona Acebes), outsiders musicals destinats a la glòria més absoluta (irresistible el hit dedicat a la MariPau Huguet).

Ui, ui, ui... Segur que això és democràtic?

Tota aquesta gent existia i jo sense saber-ho. Gràcies, Internet!

Admin Update: Per major glòria dels Herois, i major comoditat del fidel lector, una sel.lecció de the very best fom Katalunya Interior:

Pel Cool
Trunying
Maripeu

2 comentarios:

Pansete dijo...

Sí senyor: trunying és brutal. És clar, amb un tunero as himself com a prota absolut, què esperaves? Pur art naif del bo.

"Maripeu, ja t´aime": without doubt, una de les frases més increïbles de l´any.

Pansete dijo...

"Tienes las tetas gordas, ¿ein?" - balbuceó él. Al otro lado de la línea, ella empezó a notar un calor en el bajo vientre que le indicaba, sin ninguna duda, que su cuerpo animal quería gozar del cuerpo del fiero seguidor de la Furia Roja...

Subscribe