7:25 p. m.

Fetitxes

Publicado por Pansete |

Amics, un altre creaument que semblava impossible:

No és pas cap fotomuntatge del menda lerenda, no. Ho acabo de veure en una cèntrica tenda d'electrodomèstics de Carnavalona! No tenia la meva Ixus a mà i per tant he hagut de recórrer a la Charcha. Però creieu-me: els meus bonics ulls l'han vist.
A veure, qui, en el seu sa judici, es gastaria 1500 euros en una SMEG? Doncs, nens i nenes: uns quants milers! I qui es posaria una ja de per sí lletja i cara SMEG... del BARÇA!!?? Doncs més milers, encara!
De tota manera no deixo de pensar en això com a creuament contranatura, tenint en compte les diferències de perfil entre els pijo-moderniquis-fashionetis que solen comprar SMEG i el culer com a especímen, amb la seva idiosincràsia (i idiòcia).
A no ser... A no ser que avui dia ja no hi hagi diferències de perfil i tot hagi esdevingut una mateixa cosa "líquida", un magma indiferenciable, cosa que fa inútil tota conjectura. L'analista de mercat que ha proposat a SMEG llençar al mercat aquest producte se l'ha jugat: el seu destí és la glòria (tonelades de cocaïna seran la recompensa) o la mort (esnifar guix de pissarra pels foscos carrerons del Raval). O no, amic Aleix? Vostè, amb la seva sapiència sobre el tema, ens pot il·luminar?
Estultia humanam est. O alguna cosa així...

1 comentarios:

Aleix dijo...

Poca lluma la meva, en un món tan obscur com el barcelonisme de consum. L'unic que se'm passa pel cap es que en Laporta ha fet molt mal: durant l'era nuñez això de ser del barça anava de la ma amb una copa de soberano i un puro, pero des que "los xics de la nike" ha arribat al poder...

Ser del Barça és guai? Pues al final resultarà que si. Caldrà fer una visita a la tenda del barça i comprovar-ho de primera mà : http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/products/product_details.aspx?pid=21330&cid=3401&tid=&bid=0&mid=283

Subscribe