1:30 p. m.

God save the queen

Publicado por Aleix |

Els anglesos sempre seràn més avançats, però avui en dia el miracle de la ciència i la tecnologia fa que simples protoafricans com nosaltres poguem treure el cap i veure el que serà el nostre futur:

Primera: deia el Daily Telegraph Dyslexic postman could not read mail. una nova mostra de l'eficacia avançada al seu temps dels serveis públics britànics:

A dyslexic postman threw away mail because he found it difficult to read the addresses on envelopes, a court heard yesterday.
I amplia el gran Daily Mail: "Yesterday, the 22-year-old escaped a prison sentence after a judge heard how he had frequently ended up working extra hours to get his round done".
Normal, vamos, a quin judge no se li trenca el cor escoltant les penes d'un dislexic? De totes maneres, ara que hi penso, potser el judge també va tenir en compte el que va declarar el Servei de Correus Reial anglès: "A person is judged on their skills to do the job, irrelevant of any disability they may have"

Ara ho entenc! Els anglesos, tan per davant en tantes coses, són una mostra excel.lent de la democràcia made in sXXI. Es igual si amb pot feines sap llegir, és que el discriminarem per això?

Entenem els de correus, però em temo que ha comès un error. La inserció laboral dels invàlids mentals no passa per repartir cartes, sino per acabar a Big Brother:


Anorexia, confused sexuality, Tourette's and even suicidal depression. Five of Big Brother's contestants show acute psychological problems.

El d'aqui a dalt és un suicida en potència que va amenaçar de pelar-se a mig show, i els d'aqui a baix, bueno, un bon resum del DSM IV...

Transexual paranoide


Ex-anorèxica, ex-suicida


Multioperada dismòrfica


Sindrome de Tourette amb potes, amant dels sorolls animals

Mentre aquí els tenim a les caixes del Mercadona, als late nights i d'extres a les pelis de cinema espanyol, els anglesos ja ho tenen clar: El tarat mental serà estrella o no serà. Gran imperi, si senyor!

2 comentarios:

Pansete dijo...

Home, la multioperada dismòrfica em recorda moltíssim a la mítica Inma de l'última edició del GH patri. Sï, aquella que tenia com a afició... eh... maquillar-se (matisem: maquillar-se com una porta).
Lo del pakistaní alelat també té el seu delicte. M'encanta la gent que "amenaça" de suïcidar-se: però fes-ho ja, neng, i lliura'ns del dolor de veure't patir!
La transexual paranoide està condemnada a assemblar-se a la Pantoja de Puerto Rico (british version). I la ex-anorèxica doncs... que no té res d'"ex".
Mare meva, 'tá la cosita mu mala. Als del GH d'aquí ja se'ls va veure moltíssim la mala idea quan van fer el càsting de l'anterior edició. No oblidaré mai la legionària o el transexual asturià (que tenia per nom "Nicky", nom que evoca els de les siliconades estrelles del porno USA). Gent bonica i entranyable que representa la noblesa de l'Espanya plural.
Aquí, menys donats al morbo, ens conformem amb cosetes com "6 a traïció", un altre gran programa.
Endogamia virtual: qui ens ha robat el llençaflames?

Aleix dijo...

Lo de The Puertoriquean Pantoja és espectacular; Gran Hermano s'inspira en els Força Barça dels primers 90! Arús, quin visionari...

Subscribe