5:27 p. m.

A la caza del escritor barcelonés

Publicado por Pansete |

Què coses: els fatxes ara també van a per ell. I ja rinxolant el rínxol (?), aquí.

"Mameu-me la polla", sembla dir-nos el retratat.

3 comentarios:

Aleix dijo...

Igual m'equivoco pero, aquest llibre fa anys que està a la llista per selectivitat, no? Al menys algun d'en Monzó hi era (el perquè de tot plegat o la magnitud de la tragedia potser).
Que els has fet, Quimet?

Pansete dijo...

Doncs no sé si ja estava a selectivitat o no (de fet, maese Aleix, vostè té una informadora molt, molt a la vora que li podria confirmar la seva conjectura). El que està clar és que a Celtiberia tot el que soni a català (m'en-can-ta això del "escritor barcelonés") fa aixecar els pèls de les bruixes. Avui sentia l'amigo Losantos i, més o menys, segons ell, ara s'hauria de susprendre l'autonomia de Catalunya, fotre els tancs i afusellar en Maragall. I no em sembla bé: quin mal ha fet en Pasqui? Per què no afusellem millor l'Inma Mayol?

Aleix dijo...

Pobre Pascual, ell que hagués estat tan be assegudet al seu despatx i veure's ara en tot aquest embolic... Del Polònia d'ahir tan sols en salvaria la inconmensurable caracterització de'n Pasqui; de convidat de pedra total, passant absolutament de tot i fent conya amb al presentador a la més minima.
Mmmm... Orson Welles, Pascual Maragall... Quan tardarà en Pasqui en anunciar, no sé, Anís del Mono, posem per cas?

Subscribe