10:33 a. m.

Per què serveix la cultura

Publicado por Aleix |

Hi ha coses que es comenten soles:

Les cançons de Cliff Richard s'utilitzaran contra els gamberros

Les cançons de veterans intèrprets com ara Cliff Richard i Engelbert Humperdinck poden servir d'arma dissuasòria contra els joves gamberros en alguns barris de ciutats britàniques, segons informava ahir el dominical britànic The Independent on Sunday. L'Associació de Municipis, en un document, proposa provar un mètode que ja s'ha experimentat amb èxit a Sydney (Austràlia), on només va caldre emetre per altaveus cançons com per exemple Copacabana i Mandy per dispersar els joves que hi havia reunits en un aparcament. La idea és reproduir aquesta mena de música en llocs públics, cançons que qualsevol gamberro consideraria "gairebé insuportable escoltar"
Cliff, orgullós de sí mateix

Ah... es reconfortant saber que la producció cultural del segle XX sobreviu en aquest segle 21 tan descregut, encara que sigui copiant les tècniques de Mars Attacks (perquè Mars Attacks era una comèdia, no?) Segur que tots nosaltres estem composant en els nostres caps la llista alternativa de temes "gairebé insuportables d'escoltar" i, qui sap, els anglesos, tan fans de l'aposta com són, igual s'animan a muntar una especie d'OT a l'inversa amb votacions via SMS i premis a l'eficacia.

Perquè aquestes coses no passen aquí? No serà per falta de material... No us semblaria una estampa magnifica veure com un grup de neobakalas surten per potes del parking del Chasis, conforme s'acosta una camió atronant La Barbacoa, o encara millor, Los Pajaritos? A mi em sembla entendridor... segur que la SGAE s'apunta ràpid: "Señora! ¿Harta de que sus engendros defequen en su sofá de skai? ¿Ya no puede aguantar más las violaciones masivas la perro y los bukkakes al periquito? ¿Recuerda cuando bastava una simple pastilla para acallar los llantos de sus bebés? No tema, ¡la música es su amiga! Su vida puede volver a la apacible normalidad de provincias por solo 9,95 (más costes de envío).
¡Mari Trini! ¡Carmen Amaya! ¡Sergio Dalma! ¡Georgi Dann! ¡El cieguito ese que tocaba el piano en Eurovisión! Grandes autores de ayer vuelven hoy para disipar al atajo de drogadictos que ocupan su salón. Haga sus melodias y comprovará usted misma los efectos.
Juani nos da su testimonio: "Mi marido y yo nos peleabamos cada dia para decidir quien de los dos le inyectaba los tranquilizantes al Yonatán. Desde que compré "Véte Puto Macarra" Nuestros fines de semana son tan monotonos y apáticos como eran antes. Fijese que ya estamos empezando los trámites del divorcio!"
Llame ahora y le regalamos un bonus track de homenaje a la simpar Rocío Jurado, ¡sin coste adicional alguno! "Véte Puto Macarra", hágalo por ellos...

Subscribe