10:38 a. m.

La societat de l'espectacle

Publicado por Aleix |

Nosaltres, que som tan llestos, ja ho tenim clar des de fa temps; el món de l'espectacle, qual pallaso ploraner, és una gran enganyifa. Darrere els cortinatges de seda s'amaga un submón de vici, depravació, malalties mentals descontrolades, gelosia i miseria humana.

Alegrem-nos-en! Qui és l'imbècil que prefereix lamentar-se sobre la fi de la cultura quan pot estar alcocholitzant-se a compte de la casa envoltat de models? Orson Welles, no, sens dubte:Aquest document extraordinari demostra un cop més que els genis son genis fins i tot borratxos a matar. Especialment borratxos a matar, afegiria. Un altre s'hagués fet l'estirat i els hagués sortit amb frases de loser tipus "Es que no sabeu amb qui esteu parlant? Jo sóc un artista!". Welles en canvi segur que els va respondre algu de l'estil "Champagne dius? De quin tamany?"

Per això la Sofia Coppola no s'entera de res a Lost in Translation. Aprèn dels mestres, nena repelent!

Ah, de regal sense relació (aparent), un nou producte de l'excés de temps entre la classe treballadora informàtica:


1 comentarios:

Pansete dijo...

Alcoholisme i geni, conceptes indissociables. Clar que, de vegades, el més gran que fa un artista és, justament, entrompar-se. Servidor no ha llegit res del puto Fernando Arrabal, però només de veure el mític vídeo de la seva turca a un programa portat per l'inclít Sanchez Dragó, ja sé que és un Pequño Gran Hombre.
EL Welles aquí està magnífic. I la parelleta que se'l mira i no sap quina cara posar, també: molt ficats en el seu paper, tot preguntant-se "¿i aquest era el geni de qui tothom parlava?"

Subscribe