9:55 a. m.

El poder de la informació

Publicado por Aleix |

Tot Govern de veritat, així amb majúscules, ha de coneixer als seus ciutadans detalladament. No n'hi ha prou amb quatre generalitats (la de catalunya no, les altres) de l'estil "quina edat té" o "li fa pudor l'aixella". No. Un Govern ha de ser capaç de sentir igual que els seus ciutadans senten, respirar al mateix ritme que respiren, pensar igual que ells pensen.
Ara direu, bueno, vale, tampoc ha de ser tan complicat, no? Unes quantes visites a families escollides a l'altzar, fer un cafeló amb unes quantes senyores i jugar uns dòminos en alguns casals i vamos, que entre Soberano i Soberano ja et fas una idea de com són...

Il.lusos! Com es nota que no en teniu ni idea de politica! Menys mal que tenim professionals de veritat que ens mostren el camí. Vosaltres, ànimes en pena, projecte de personetes, ja haurieu de saber que la vertadera forma de pensar igual que els ciutadans passa per saber primer en quina llengua pensen. Imagina't que penses en un altre llengua! Com vols entendre'ls?


Xavier Trias és un politic de veritat. Per això va al fons de la qüestió. A veure, escudella o monjetes amb botifarra? Eh? A que no ho sabieu? Com voleu governar així? Si es que sempre us han de vebnir a treure les castanyes del foc...

3 comentarios:

Pansete dijo...

Ai... Si aquesta notícia l'haguessin publicat un 28 de desembre, doncs, "je, je, je, què guai, com es passen aquests del Periódico", i tot hagués quedat en una conya passada de voltes encara que enormement original i creativa.

Però, a menys que ara cada dia pugui ser "el dia dels innnocents" (i en cert sentit, així és), molt em temo que CiU es va revel·lant com una colla d'individus dels quals mai vam arribar a copsar la magnitud de la tragèdia que suposava el fet de que portessin els nostres destins...

I per què no podria ser així amb altres partits, rotllo, la "cara ocurta de ERC o de ICV"? Ja m'imagino reportatges d'investigació amb càmeres d'aquestes que caben en un anus on es veu clarament com en Carod Rovira oficia misses negres tot invocant l'esperit de Macià o a la Imma Maiol (la musa que m'inspira) dissenyant un maquiavèlic pla que consisteix a donar-nos als ciutadans llavors de gerani per a que les plantem però que en realitat són transmissors d'ones cerebrals que, subliminalment, ens diuen "Fes una vida verda, fes una vida verda... Recicla, recicla... No contaminis els mars... Has provat a menjar la teva pròpia merda? Mmmm... és deliciosa!.

Déu meu, aquesta notícia, estimat Aleix, m'ha fet mal; el món no tornarà a ser el mateix...

Aleix dijo...

Pues si, vivim en un dia dels innocents perpetu...
A veure quan foten fora el tripartit i així ens enterem de "les orgies secretes de Joan Saura" o "l'especial relació de Pasqual Maragall i el taronger del pati".

Ara que (pregunta molt inquietant), com es que els sociates de les espanyes no fan el mateix, versio PP? Es que l'Ansar no tenia histories sucoses per explicar? Serà el talante una manera de escorrer ves a saber quins bultos?

Mama por!

Dr. Bermúdez dijo...

Estmados colegas,

De la interesantísima encuesta que el señor Aleix nos presenta, hay un punto que considero digno de análisis atento, y es el siguiente: En el apartado "Quan pensa, en quina llengua ho fa?", la pregunta es tendenciosa pues: 1. presupone que el pensamiento se da bajo una forma codificada lingüísticamente, y lo que es más grave 2. presupone que la gente piensa. Personalmente, considero que la primera matización es relevante pero discutible; sin embargo, y a la luz de las pruebas, puedo afirmar que la encuesta carece de valor alguno, pues un individuo que contesta semejante cuestionario -como ejemplo de su valía, véase la primera pregunta del mismo- es a todas luces un ser incapacitado para cualquier tipo de actividad neuronal que exceda el control de las funciones básicas -deglución, excreción, control del sistema cardio-respiratorio, etc.- o de las más elementales funciones del protocórtex -correr, copular, ver la televisión, etc.-.

Sin más que añadir, se despide

Sandro, doctor en psiquiatría y ciencias equinas.

Subscribe