12:52 p. m.

Buenas noches y que con tu pan te lo comas

Publicado por Pansete |

Hola amics de la Veritat,
Ahir, el Dottore Sandro i el senador McPansu vam anar a veure "Good night and good luck". I, collons, aquest Clooney els té ben posats, eh? Qui ho hagués dit que un tio que es va enfundar les bat-malles tingués, com a mínim, un sentit estètic tan desenvolupat. El discurs ideològic de la peli és fet per, you know, uno de los nuestros, "tutti noi", que diuen els holandesos.

Ara bé, la pregunta que una mateixa es fa és, vamo a vé:
- quan una peli així la financia una major (millor dit, la seva filial, Warner Independent Films),
- amb actors raonablement coneguts
- i sostenint un posició que segurament deu ser entensa als Estats Units dels Mongos com a "bel·ligerant" i roja com el cul d'un babuí...

No serà que pot ser-ho tot menys perillosa? És com pelis -i/o textos- tipus "El club de la lucha": no serà que això ja no fa mal a ningú? (...) És tot una gran conspiració? No serà que realment qui domina el món és l'Elvis des de Hawai? O potser és en Hitler qui vol dominar el món? Sí! No ho sabíeu? Diuen que, després de fingir el seu suicidi al bunker -un pobre doble va haver de pringar- el pavo va fer que una colla de científics lleials li modifiquessin el gen que regula el procès d'envelliment per així viure eternament. Fonts ben informades, que no puc revel·lar, apunten que ara el tito Adolf es fa dir Steven Spielberg i, des de Hollywood, pretèn instaurar el 4rt Reich... Vel·lo pa creel·lo, nengs.

1 comentarios:

Aleix dijo...

Però aquesta no era la peli dels Lunnis?

Subscribe