4:55 p. m.

Sexe, mentides i cintes de vídeo

Publicado por Pansete |

Ai, noies, de la de coses que s'enteren les persones de sexe femení que es dediquen a tasques de higienització i manteniment logístic, eh?

http://www.elpais.es/articulo/elpporesp/
20060222elpepinac_11/Tes/espana/Gobierno/Pujol/
encargo/informes/orientacion/politica/periodistas/TV-3


[La imatge està centrada però hauria d'anar una miqueta més a la dreta, oi?]

4 comentarios:

Aleix dijo...

Quin nivell... Hi ha tantes, tantes coses en aquest article... Unes quantes:
- Com exprofessional del tema, no puc sino morir-me de les ganes de saber qui, QUI ha elaborat aquests informes. Una plaça major inmediatament!

- No se si l'amic Garriga és un afectat aquests "papers de la dignitat", però ho sembla. La seva capacitat per unir joia rera joia el fa mereixedor d'una secció fixa

-"El autor se pregunta si en Cataluña no hay enfermos que hablen catalán, pues el invitado se expresaba en "andaluz" . La frase de l'any. Sense discussió.

-I per ultim, pero no menys important, una frase que sintetitza "en broche de oro" aquest document incomparable: "Este informe analiza si las emisoras emiten o no en catalán, si programan música en esa lengua o si ofrecen programas de sardanas." Que més dir? Bueno, si, I els castellers que? Sempre discriminant aquests vailets tant ferms!

Pansete dijo...

Sí, sí: "For your eyes only". Afegeixo dos comentaris a l'informe que, com bé suggereixes, és multilayer. Dos més de les moltes layer són:
1) sóc un inútil
2) L'editor de "El país" és esquizofrènic
A pams. Per què sóc un inútil? Doncs perquè l'Alsius, als meus poc perspicaços ulls, es mostrava un catalanet de pro, numerario -lo menos- del Opus Dei (la seva dèria per cultivar les nostre maltretes ànimes fent-nos percatar del vincle entre expressions populars i discurs religiós il·luminaren el meu pobre esperit en nits de cil·lici i recerca espiritual), i convergent de mena (què dic?! Jo el feia de la Duran & Lleida troupe!). I no; és quan dormo que hi veig clar: L'Alsius és un anarco-sindicalista con dos pares, un virus generat pel propi sistema, a la manera d'un Neo d'estar per casa, que en realitat pretenia enfonsar el Titanic de CiU! Està clar, però, que aquests de CiU (i no diguem PSC, ICV and, above all, ERC) també saben enfonsar-se solets...
I dos. Per què esquizofrènic? Home/Dona, perquè ja li val al PSOE pactar amb CiU la conya de l'Estatut i, alhora, permetre que il signore Polanco autoritzi aquesta mena de notícies. A "Endogamia" sabeu que sempre ens hem distingit per l'explícit ús de la censura i l'autocensura.
Ja, ja, ja! juerga, juerga! Y a las penas, puñalás!

Pansete dijo...

I respecte la frase de l'any tens tota la raó: és la frase de l'any.

Aleix dijo...

Lo de l'Alsius és com a minim dubtós; a veure qui no veu inclinacions descaradament anarko-sindicalistes en algú famós arreu per explicar la vida dels sants?
No qualsevol sant, es clar; un analisi detallat dels sants escollits pel camarada Alsius mostra una clara tendència a personatges que es sacrifiquen per els seus semblants (els seus companys de partit comunista) sense esperar cap mena de recompensa monetària o en especies! I a sobre els acaben matant governadors/reis/nobles varis! No es estrany que tota la generació que va creixe veient aquesta propaganda acabés votant socialista...

Subscribe