11:23 a. m.

Even better than the real thing (II)

Publicado por Aleix |

Coneguda per tots la meva afició a comentar histories del Second Life, dia si i dia també, ampliem el que en podriem anomenar "no tinc cap vida social fora de la que em dona una subscripció online".
Ja sabeu tots que aquesta colla de white trash son fans de la guarredida virtual però, el que abans era un intercanvi desinteressat a la Hugh Heffner de Dakota del Norte, ha passat en cosa de dies al món dels negocis.

Si amics, ja podeu anar de putes virtuals. Una noticia que segur que omplirà de joia els vostres cors, a l'hora que farà cada cop més dificil explicar als papas perquè heu trucat a Cofidis.

I, allà on hi ha pasta, hi ha un super-nerd amb el seu blog. Aquest, per ser exactes; una barreja del diario de Patricia (yo fui un putero virtual) i la guia Michelin, en la que l'amigo comenta les seves, diguem-ne experiències, al mateix temps que aprofita per emportar-se una part del pastís fent-ne publicitat. Fer del vici un benefici, que diuen...

4 comentarios:

Pansete dijo...

Ai, ai, ai... Com està el pati... I saps lo fotut? Que cada vegada estic més convençut que els professionals (BWUUHAAA, HAA, HAA!!! QUE ME PARTO!) de la Psicologia són part del problema abans que no pas la solució...
Ah, ja em veig unint-me als musulmans radicals, quan estiguin manifestant-se per Plaça Catalunya, tot cridant amb ells, ben fort: "¡Mort al infidel, però sobretot, mort a Imma Mayol!".

(Sé que la meva resposta té poc a veure amb el teu post però... diguem-ne que estic atravessant una mini crisi existencial que té la seva finalizatció prevista d'aquí a quinze segons).

Aleix dijo...

Haurem de recuperar aquell final de Pop Control, algo així com que "quizas el pensamiento musulmán sea la unica revolucion verdadera contra el neoliberalismo". A veure si ho localitzes, diria que son tot just els paragrafs finals...

Pansete dijo...

Yes, sir: de la pàgina 189 a la 198. Extracte de l'última pàgina:
"La cuestión es que se podría decir que llegó un momento en el que Roma pedía a gritos lo que pasó: los bárbaros, frescos y vacilones se bajaron del norte y remataron al Imperio de por sí destartalado. (...). Todo parece confluir en una progresiva y casi sistemática cretinización de la humanidad, muy bien. Los periodos decadentes registran en todos los campos una actividad inusitada pero sin demasiado sentido (...). La pregunta del millón: ¿quién oficiará de bárbaros en nuestra particular versión".
Mike Ibañez, ai, dixit.

I és probable que sigui així: els xinos (els meus barbars particulars, you know), segons el nostre anfitrió Pastor, no tenen prou creativitat per donar-li la volta a tot això. Cert: són tenaços però els falta pebrots.

Vingui que vingui, sigui qui sigui, és evident que Occident té el suficient talent com per enfonsar-se solet...
Pansete dixit.

Aleix dijo...

La Mare Terra és sabia; per això inocula en el mon individus com els editors de certs diaris danesos amb una sola missió; posar la desaparició d'occident en mode "hiperdrive". Per quan una celula d'al qaeda amb barretina, fent explotar els edificis de la cope i el abc (situat estratègicament ben a prop de barajas, per cert..

Subscribe