3:25 p. m.

Infancia, divino tesoro

Publicado por Aleix |

Si tu ets d'aquells que, enlloc de tenir infancia vas tenir un commodore 64; que enlloc de jugar al futbol, jugaves al Prince of Persia; que enlloc del verdad-acción o beso, feies control-alt-supr; que, de definitiva, mentre els altres feien de nens, tu entrenaves per el "soy el que mas sabe de television del mundo"... amic, germà, estàs d'enhorabona. Sàpigues que el destí hagués pogut reservar-te un final més amarg; si tan sols haguessis nascut 20 anys després, ara series aquest nen, i tindries aquest pare cabrón:



Endogamia Virtual: acabant amb a inocència dels infants, des del 2005

2 comentarios:

Pansete dijo...

Ja, ja, ja... Pobre idiota! S'ha de reconèixer que hi ha més a fora que a dintre... Boniques ganes de traumatitzar al pobre infant...
Això sí: el nen se la guarda. Ara té 9 anys; quan tingui 10 obligarà als seus pares a comprar la Playsation_4, es gastarà 250 dolars mensuals en videojocs violentíssims mentre es posa de nachos fins al cul i adquireix una temible i obesa figura; quan tingui 12 començarà a fumar porros combinats amb whisky "Quate, aquí hay tomate 12 años en barrica de roble"; als 14 ja estarà dintre d'una banda de Latin Kings apaleant iaies i als 15 apalearà al cabró del pare i posarà a la meuca de sa mare a fer la cantonada... Tot això abans de la majoria d'edat! Quin carrerón!
I tot perquè el pare li va voler gastar una broma... Si és que la canalla d'avui dia és d'allò que no hi ha...

Aleix dijo...

Un cop més, Freud tenia raó; la culpa es dels pares, que los visten como freaks...

Subscribe