1:51 p. m.

Fuck you, Superman!!

Publicado por Pansete |

Clar que sí: el que faltava pel duro. Llegiu, llegiu i feu-vos homes i transexuals de profit...
http://www.elpais.es/articulo/elpporint/20060217elpepiage_1/Tes
/agenda/Batman/Bin/Laden
Aquest Miller és un cachondo. No és aquest el mateix Frank Miller que fou el guionista, de com a mínim (fins on la meva escassa memòria arriba), Robocop 2, un bonic cant a la tolerància en situacions de convivència social conflictiva?
I és més: no és aquest el mateix Frank Miller que a El señor de la Noche converteix a Batman, al final de la història, en un terrorista tirant a anarquista (sí, sí: ho llegiu bé) en contra del govern Iu Es Ei? Mmmm...

"Bin Landen, Bin Laden,
moro de la morería,
traete la vaselina
que el murciélago,
en un descuido,
por la retaguardia
te la endiña".

7 comentarios:

Aleix dijo...

Calla, no me'n parlis, no me'n parlis... ës molt trist veure com el pas del temps devora qualsevol engruna de lucidesa. Igual es un efecte secundari d'haver dirigit Sin City; ser el principal responsable d'una obra que destrossa la teva propia obra anterior ha de fer molta pupita!

Aleix dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Aleix dijo...

Més humor: a http://www.spacecast.com/videoplayer_1696.aspx teniu un fragment on el mateix Miller ensenya pagines de la magna obra i mostra el seu somriure més inquietant. A Secretari de Defensa ja!

Pansete dijo...

Déu meu... No penso confirmar les meves pors amb el Google Images, però diria que el Frank Miller i el Lars Von Trier tenen una sospitosa semblança física. Què voldrà dir això? Són Jeckyll i Hyde? O millor dir: són Hyde y Hyde?
Ambos dos, Trier i Miller, azotes del infiel...

Aleix dijo...

Per recrear-se en les possibilitats del senyor Miller com máxim representant del Mal, n'hi ha prou amb veure Sin City: the shitty film: ell és el capellà que confessa en Marv...

Pansete dijo...

I knew it, I knew it... I el seu personatge té un final digne del que probablement li passarà a Mr. Miller com calenti molt als islamistes radicals... I qui sap? Potser a nosaltres...
Endogamia Virtual: siempre faltando.

Dr. Bermúdez dijo...

Todo eso os pasa por leer cómics y creer que los que los hacen son personas cultas, inteligentes y sofisticadas. No os engañéis más y dejad a Umberto Eco con sus integrados y sus gilipolladas -por cierto, muy integrado él, pero se pega una vida y tiene un caché por conferencia de ahí-te-espero-. El cómic es BAJA CULTURA, como de baja cultura son los que los dibujan, entintan, colorean y redactan las historias. Pensad un momento: si supiesen escribir, ¿perderían el tiempo dibujando? -y os lo dice uno que enseña dibujo y conoce de primera mano el percal que le pasa por las clases-.

Atentamente,

Un apocalíptico.

Subscribe