11:51 a. m.

Monegros in love

Publicado por Aleix |

En honor als intents infructuosos del pobre Pansu per motivar-nos a veure "yo tenia un cowboy cachondo en Texas"... Brokeback to the Future:



En fin..

6 comentarios:

Pansete dijo...

Doncs tu riu-te'n però l'Isra ha acceptat la meva invitació i espera, gustós, el dia que anem a veure-la.

(...) Sí, la vaselina la poso jo. Però em sembla que aquest no li fa falta.

PS: brillant la reinterpretació de "Back to the future". És clar, com no ho vam veure? "Backdoor to the future"! Si és que era evident: un home savi i vell fent de mentor d'un jovenet amb ganes d'experimentar i arriscar-se, un món que no entèn la seva relació... Déu sant: sóc menys pollastre del que em pensava!

Pansete dijo...

Ja, ja, ja... Veig que fa dies que no escrius al teu "alter blego". Què, ja has de deixat d'anar a l'autoescola, pillastre?

Anónimo dijo...

Sr. Pansete

Aunque ud. sigue en sus 13 e incumple su promesa de colocarnos un enlace para que Google nos sitúe más arriba en el ranking de blogs de gente con cierta demencia, yo me acuerdo de ud. (y de su santa progenitora) y le ofrezco ahorrarse los más de 6€ que cuesta ir a ver al cine Brokeback Mountain (o como borrarse el cero en las montañas rocosas).

Si quiere más información, ya sabe donde acudir.

Pansete dijo...

Ho sents, Aleix? Veig que he de tornar a insistir-te: http://www.elligre.tk/

Aleix dijo...

Ho havies comentat? Pues ara no ho recordo... En fin, a ca'n link va!

PS: No tant sols segueixo anant a classes, sino que a més el meu ultim post relaciona de manera brillant el manual d'autoescola i "jo ja he estat aqui" (si, al final me'l vaig comprar...)

Anónimo dijo...

Moltes gracies per l'enllaç. I lo dels cowboys gais segueix en peu, quan vulguis m'ho comentes ehh Pansete?

Subscribe