5:13 p. m.

Run, baby, run

Publicado por Aleix |

Que tenen en comú:
- Un freak amb ulleres



- Un chandalero



- I un extra de "por el culo te la hinco"?



Doncs que va a ser! Un peazo exoesqueleto per esportistes d'elit que te cagas por la patabajo!



No si, entre les lentilles de la Nike, i això, anem ven servits... Per quan un augmentador de baixos Axe, o un un fetge USB Jonny Walker, posem per cas?

2 comentarios:

Dr. Bermúdez dijo...

¡Basta ya!¿Para cuándo un artilugio high-tech realmente útil, como por ejemplo un condón con varillas de fibra de carbono que te la mantienga tiesa aunque ya no puedas más? ¡Ingenieros del mundo, oid el clamor de los desheredados de la tierra y satisfaced las necesidades del vulgo y no la de ególatras sin sentido del ridículo que quieren correr por su barrio disfrazados de SpiderMan para tratar así de seducir a la panadera!

Pansete dijo...

¿Us imagineu a un tio de 90 quilos i 1.60 m. vestit, això, de Spiderman, corrent i esbufegant per la Gran Via a les 18 h, mentre la caravana de cotxes aturada ni es creu l'espectacle que veu? Jo sí. Així com imagino als mateixos tios que ara porten el xandall de l'exercit, fan full contact i amb vint-i-quatre anys ja es passen la tarda dels dissabtes a l'Heron City passejant als dos innocents que ha portat al món, a la cada dia més rodona figura de la seva senyora i deixant-se l'escàs sou que guanya com a "tècnic de logística urbana de mercaderies lleugeres" en roba que no necessita.
El món és seu.

Subscribe