11:33 a. m.

Troba les 3.546.346.413.463 diferencies

Publicado por Aleix |





Endogamia Virtual: La feminitat, derrotada

4 comentarios:

Pansete dijo...

Un drama, un drama... O millor dit: dos.

Sobre la furcia de l'otaku, què més dir? Que desperta la clàssica pregunta "com hem arribat aquí?" i "aleshores, què hem fet malament?" Que prefereixo un fill bujarrón que es faci un nòvio i siguin tots amants de l'esport, l'Amaral, l'"Ana y los 7" i adoptin un xinitu i un negritu abans que un fill heterosexual que em porti a casa una subnormal així (i repeteixi les mateixes activitats que he esmentat)? En fi: que mereix la mort?

Respecte na Paulina... Vaja una altra:
- un clon de la Pamela Anderson...
- ¡que canta una cançoneta rotllo la Oreja de Van Gogh! ¡increïble!...
- vestida com una superheroïna de pacotilla...
- i que va fotent òsties a portorriquenys encocats en garatges dignes de les peripècies de Charles Bronson...
Déu Sant! Quin vídeo més cutre! Qui l'ha filmat, el seu ex-marit? Llàstima! Llàstima que la molt bagassa no es caigui de l'edifici!

Pansete dijo...

Dones?!? Feminitat?!! Les úniques dones que vull conèixer estan molt maques allà on són: a la meva pantalla TFT, tot guanyant-se el pa amb la suor del seu dellonses.

La feminitat, derrotada. I la masculinitat, ni te cuento.

Unknown dijo...

La superpotorra de GH mastega com una vacaburra.

El superpotorro de la Paulina s'empassa el que sigui mentre vingui forrat amb bitllets de 500 euros.

Dr. Bermúdez dijo...

Paulina Rubio, de profesión, mejicana teñida y ex-amiga de Ricardo Bofill, uno de los personajes más siniestros de la galaxia del famoseo de finales de los '90...

Y los otros...los otros... como afirma el buen Pansete, cuesta hacer una pregunta que tenga sentido ante semejante manifestación de imbecilidad, cretinez y falta de sentido de la vergüenza. Por eso, y dejando de lado las preguntas retóricas, pasemos a las propuestas: esterilización y, en los casos más extremos, un poquito de napalm ecológico, hecho a base de extracto de soja y gasolina sin plomo...

Subscribe