12:46 p. m.

In memoriam

Publicado por Pansete |

Avui a Endogàmia estem de dol: ha mort el mític Steve Irwin, the crocodile hunter, l'home per qui patíem cada vegada que pretenia mantenir una conversa civilitzada amb una anaconda o fer dormir la siesta a un tauró blanc. La notícia ens arriba des de El País, un diari d'esquerres i ecologista de debó.

"Com has dit que et deies?"
Sempre se'n van els millors. I els més valents. Mireu si era estimat allà a les Antípodes que els aborígens feien idols i tot de la seva coratjosa estampa, tal i com podeu veure aquí!

Petita mostra del preu que paga una cultura
per viure cap per avall.


Des d'aquí, el nostre humil tribut a un home que ens ha fet somiar, riure i plorar amb les seves gestes i amb la seva parla maníaca digne dels habitants del Arkham Asylum. Ens veiem al cel dels koalas, Steve!

L'Steve amb dues feres perillossísimes.

6 comentarios:

jair d dijo...

em sumo a aquesta mostra de dol. certament, la noticia m'ha corprés. m'ha enxampat mentre navegaba plàcidament per internet. només em preocupa una cosa: ¿d'on treurem el vídeo de marras on el caçador és caçat pel bitxo?

Aleix dijo...

Mentre esperem l'inevitable sketch al YouTube, una especie de precuela/ premonició:
http://www.grizzlymanmovie.com/grizzly.html

Madelman dijo...

Ay, Pansete, sabía que comentaríes alguna cosa del tema. Como no a El Ligre també estem de dol:

Hijos de puta, han matado al cazador de cocodrilos!.

Pansete dijo...

He, he, he... Aquest Herzog és la monda...

Unknown dijo...

S'ho anava buscant. Quien con niños se acuesta, mojado se levanta, i quien con mantas raya nada, de un picotazo la diña, com diu la dita.

Au, un vividor menys.

Pansete dijo...

És ben veritat, Doc: un menys.

Per cert, i amb això responc al "Guionista Brillant anteriormente conocido como Jair D.": avui he llegit (no sé on) que el video que vosté demanda... EXISTEIX!!! I que en ell es veu com:
1) l'Steve està emprenyant la pobra bèstia,
2) aquesta, en justa resposta, li clava el fibló al bell mig del tòrax,
3) l'Steve que fot cara de "¿cómo pudiste hacerme ésto a mi?!"...
4) tot seguit s'arrenca el fibló...
5) i es queda inconscient. Pobret. Que no t'ho deien de petit? "Allunyat d'escurçons, dones i altres bèsties de mal viure!".

A la notícia deien que el director del programa afirmava que "de moment, no passarem el vídeo" però que "no descarto fer-ho en un futur". Gens llunyà, afegiria jo. You know: show must go on.

En fi, canteu amb mi: ¡aaaay, aaaay, aaaaaaay: corasón espinaado!

Subscribe