3:32 p. m.

La modernitat

Publicado por Aleix |

Per si no ho sabieu, aquest divendres és un dia gran. És el dia en que el món musulmà abraça occident i li diu "que pasa tronco", en el més important agermanament cultural d'ençà les creuades.

Si amics, divendres és el "Christian Hate Day", l'entrada d'AlQaeda al món dels events culturals i les gincames polítiques.


El públic jove, preparant l'esdeveniment

El Christian Hate Day és una iniciativa digna d'uns Adbusters, per exemple. Si uns et diuen el dia en que no has de comprar res, o el dia en que has de plantar un arbre, per què els nostres germans del turbant no poden dir quan has de cremar una esglesia, clavar creus al pit dels infidels, o vestir samarretes com aquestes, posem per cas?


Ja a la seva mesquita per només 9,95!

És tan maco veure com altres fan seu l'esperit del Fòrum de les Cultures! El que no acabo d'entendre és perque Papeitor no es suma a la festa i organitza un "Muslim Hate Day" aquest diumenge. Ai aquests cristians... sempre a la cua de les tendències!


El comisari de l'event, en una pausa

I aquí, què? Ens en quedarem al marge? Tots els ciutadans democràticament espanyols que practiquen religions alternatives hauràn d'agafar l'avió per gaudir-ne? Una vergonya... Ara que haviem aconseguit situar Barcelona a la vanguardia de l'eventalisme amb el Sónar i el Wintercase; o els nostres estimats chés, amb el FIB... Un cop més queda clar qui marca tendència i qui hi corre darrera amb la llengua fora. Vergonya de país...

Endogamia Virtual: Odiant eventualment des de fa més de mitg any, tu.

2 comentarios:

Pansete dijo...

I el profeta va dir: "i durant molt de temps, el poble musulmà aguantarà la deshonra, la injúria i la infàmia (tal i com les aguanten els malparits dels jueus); i l'insult vindrà sovint d'aquells que anomenem 'germans de sang'. Però arribarà el dia que Alà se l'inflarà la polla i, a una senyal seva, ens follarem els putos 'germans de sang' a base de bé".

Extracte del llibre "Ab Her Eis" del Mulà Mul·lha (815-877) citat a "Oàsis de pau: la bondat i germanor en la cultura islàmica dels segles IX al XII" de Sean Williamson (Camembert University Press, 2004).

Dr. Bermúdez dijo...

¡Y todo en nombre de un tipo gordo con barba que vive sentado en una nube, tú!

Subscribe