11:40 a. m.

da bomb

Publicado por Aleix |

Estic encostipat.

Ja fa uns dies que ho noto. Masses nits dormint amb el cul a l’aire havien de passar factura en algun moment o altre.  Em llevo amb el nas tapat, m'agafen estornuderes de cinc minuts seguits, vaig amb el moquillo a tot arreu. En fi, el que es diu un encostipat.

Però alguna cosa ha canviat.

Ara sóc una bomba humana. Una pandèmia que camina. La Solució Final en pantalons curts.

Entro al tren i la gent em mira estranyada. Aparten els diaris de la seva cara i m’observen, amb una cara entre la sospita i el desconcert. Alguna cosa falla, però no estan segurs del què.

I aleshores arriba.

Comença poc a poc. Els ulls se’m humitegen, la boca mig s’obre, la cara es contrau. Sé el que va a passar, i ells, massa tard, també.

L’esternut. Els meus agents de la pesta microscòpics volen en totes direccions. Els quatre-cents-milions de cavalls de Apocalipsi s’escampen arreu.

Alguns s’aparten per instint. Altres aixequen els diaris, intentant protegir-se amb les noticies de morts, segrestats i futbolistes. Massa tard.

Tothom ho sap sense dir res. Els meus virus de la destrucció floten en l’ambient. Alguns passatgers, els més allunyats, els que van amb auriculars, no se’n adonen i segueixen com si res. Els del meu voltant, en canvi, comencen les maniobres evasives.

Intenten fer-ho amb calma, com els documentals de la evacuació en cas de bomba atòmica. La senyora del meu costat em mira completament horroritzada, els ulls oberts i la boca fent una mitja ganyota de terror en estat pur. El pànic la deixa glaçada, incapaç de protegir-se de La Mort Que Arriba Per l’Aire. De cop, un altre passatger li dona un cop amb una bossa i s’aixeca de la cadira com un autòmat, incapaç de processar el que li està passant.

Els de la fila de davant, en canvi, fa estona que actuen. S’han aixecat del seient lentament, mirant-me als ulls sense apartar la vista, mantenint a ratlla els meus virus. Ningú aparta la mirada. Reculen d’esquenes, xocant amb seients, baranes i altres passatgers. Amb la mà, palpen a cegues el botó d’obertura. L’horror no els deixa recordar l’existència del fre d’emergència abans d’arribar a l’estació.

I es una sort que estiguem tant a prop de la parada, perquè ja noto el pessigolleig que prepara una altra càrrega de l’Esquadró Pandèmic, els meus SS microscòpics. Em porto la mà al nas, com intentant contenir l’inevitable, però això encara és pitjor. Tothom se’n adona i abandonen la seva calma tensa.

Un home comença a pitjar el boto tant fort que temo que es trenqui. Un altre mira a banda i banda, com si busqués un agent de policia disposat a tirotejar-me. La majoria es reparteixen entre els que em miren amb pavor i els que miren per la finestra, comptant els microsegons que falten per obrir les portes.

Jo faig el que puc, de veritat. Em concentro en aturar la carrera dels meus àngels de l' infern. Vull deixar-los rebrostant prou temps com per evitar que em linxin sense pietat. Però ho noto. Ho noto. Les pessigolles es fan insuportables. Els ulls regalimen llàgrimes mortíferes. Tot el meu cos es contrau, es sacseja com en una dança que invoqués algun cruel deu africà. No puc més. Ho intento, però no puc més…

El tren arriba. Les portes s’obren. La multitud s’abraona cap a l’andana. Els joves trepitgen les velles. Els més grassos esclafen els menys corpulents. Masses de greix, pell suada, ossos, mans, ungles. Tot serveix per escapar.

I jo exploto.

L'esternut s’escampa, rebotant en les partes del comboi buit, enganxant-se en els vidres, en els seients, en els agafadors. Infinits microbis infectats s’enganxen pertot. Tot ho contaminen, tot ho marquen amb la seva firma pútrida.

I ningú ho sap. Cap testimoni del meu atac bioterrorista. Puc seguir esternudant un cop i un altre, puc seguir alliberant la meva mucositat assassina tantes vegades com em plagui i ningú ho sabrà. En la següent estació, desenes de pares, mares, ancians i nadons, s’agafaran, es refregaran per els meus bacteris, els absorbiran per la boca, per les cavitats nassals, per la pell. Els infectarà per dins i cap d’ells ho sabrà fins que sigui massa tard.

Sóc una Persona de Destrucció Massiva. Atureu-me si podeu.

Endogàmia Virtual: Un blog basat en fets reals.

65 comentarios:

Modgi dijo...

És vostè una autèntica arma biològica amb potes. Si en saddam encara fos viu el fitxaria com a coronel de les forces armades. Ha provat de disparar esternuts als seus peus i fer-los ballar com els germans dalton?

Aleix dijo...

Podria estornudar dins pots de vidre i enviar-los a La Razón i l'ABC. Portada assegurada!

Pare Bukkàkez dijo...

Quan tardarem a veure per tot arreu del TMB gent amb mascaretes, al més pur estil japonès? Després de "la fase mascaretes" ja venen els zombies, oi? Ja en tinc ganes...

Aleix dijo...

Confirmat: la gent vol que s'acabi el món.
I de regal, una historia veritable: Fa tres anys, un laboratori volia treure al mercat un gel per desinfectar les mans.

Es va preguntar a la gent que en pensava i en general no va agradar; quina necessitat hi ha de desinfectar-s tot el dia? Ni que fóssim com els americans, que són uns maniàtics!

Així que el projecte es va abandonar, i avui hi ha un o dos executius de marketing que s'estan tallant les venes.

... dijo...

jejejeje, que bonic que és veure la paranoia yankee en primera persona. Com bé diu n'Aleix aquí els gels desinfectants van que volen, i si estornudes al carrer sense tapar-te la boca amb alguna cosa que puguis llençar en una paperera (la sogra no val) et miren amb cara de psicòpata.

Senyor Xoriguer dijo...

No n'hi ha per tant. Quan dues persones es dónen la mà es passen una quantitat industrial de merda biològica molt més gran que no pas en un estornut o un petó. I la veritat, els insalubres vagons de RENFE són des de fa moltíssims anys un dels reservoris més grans de malalties infeccioses de tot l'Hemisferi Sud, el nostre. I, ojo al dato, en costant renovació gràcies a la línia Blanes-Maçanet i els seus alegres turistes. Us ho podeu imaginar? una petita mostra d'aire d'un d'aquests vagons en hora punta seria suficient per trobar virus de sida de Berlin, grips angleses, hemeorroides venèries franceses o tuberculosis de la Mina. Mireu-ho pel cantó bo, els que fem servir aquesta línia estem en constant procés d'immunització. Serem els únics supervivents després d'un holocaust, això segur. Ara bé, aleshores haurem de començar una nova humanitat creuant-nos entre nosaltres. Si aquell dia el tren va plè de sueques, tan de bo vagin totes ben lubricades...però si és el que porta les refugiadas di Romania...la humanitat està perduda!

Aleix dijo...

Només espero que aquell dia no hi hagi l'equip d'acordionistes al complert!

Anónimo dijo...

[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Cheats[/url] gives you a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-money-maker/]Club Penguin Money Maker[/url] that permits you to make a lot of coins in Club Penguin.
[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin[/url] also provides you with [url=http://cpcheat.org/club-penguin-trackers/]Club Penguin Trackers[/url] such as a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-aunt-arctic-tracker/]Club Penguin Aunt Arctic Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-cadence-tracker/]Club Penguin Cadence Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-gary-tracker/]Club Penguin Gary Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-band-tracker/]Club Penguin Band Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-rockhopper-tracker/]Club Penguin Rockhopper Tracker[/url], and a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-sensei-tracker/]Club Penguin Sensei Tracker[/url].
Last,[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Codes[/url] provides you with [url=http://cpcheat.org/club-penguin-bots/]Club Penguin Bots[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Mission Cheats[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Coin Cheats[/url]

Anónimo dijo...

China and Russia put the blame on some screwed up experiments of US for the earthquake that happened in Haiti.
Chinese and Russian Military scientists, these reports say, are concurring with Canadian researcher, and former Asia-Pacific Bureau Chief of Forbes Magazine, Benjamin Fulford, who in a very disturbing video released from his Japanese offices to the American public, details how the United States attacked China by the firing of a 90 Million Volt Shockwave from the Americans High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) facilities in Alaska
If we can recollect a previous news when US blamed Russia for the earthquake in Georgio. What do you guys think? Is it really possible to create an earthquake by humans?
I came across this [url=http://universalages.com/hot-news/what-happened-in-haiti-is-it-related-to-haarp/]article about Haiti Earthquake[/url] in some blog it seems very interesting, but conspiracy theories have always been there.

Anónimo dijo...

Hey my first comment whoopee...[url=http://www.afrijamz.com/chad8hjan9/].[/url]

Anónimo dijo...

My partner and i was scouting around at this web site and find it to be definitely handy. I would greatly be thankful for almost any help.

Lately, Louisville has came about as a major heart for the health care and medical sciences market sectors. Louisville has been main to breakthroughs in heart and hand surgery treatment as well as cancer remedy. A few of the first man made coronary heart transplants were executed in Louisville. Louisville's blooming downtown medical research university comprises of the new $88 thousand rehabilitation town, and a health and wellbeing sciences study and commercialization park which, in relationship with the University of Louisville, has lured nearly 75 leading experts and scientists. Louisville is also house to Humana, just one of the nation's greatest health insurance organizations.

Louisville is home to a number of major firms and firms.

Anónimo dijo...

New here,

I'm seeking help for the kids of Haiti.

I'm at this site for a non-profit group that is dedicated to
creating an oppurunity for the kids in haiti. If anyone here wants to donate then then please do so here:

[url=http://universallearningcentre.org]Donate to Haiti[/url] or Help Haiti

They provide kids in Haiti books and teach them.

Yes, they're real.

Please help us

Anónimo dijo...

like gambling? care las vegas? signboard in up on the all reborn [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] las vegas at www.casinolasvegass.com with in over-sufficiency of 75 up to secure keeping unrestrained [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games like slots, roulette, baccarat, craps and more and cut to pieces unshakable banknotes with our $400 brilliant turbulent bonus.
we be relentless unbroken wary b wealthier games then the crumbling online [url=http://www.place-a-bet.net/]casino[/url] www.place-a-bet.net!

Anónimo dijo...

[COLOR="Red"][B]Click on the pictures to view in full size[/B][/COLOR]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=12779][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/media/32/Asin-80.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=7237][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/media/32/Asin-71.jpg[/IMG][/URL]


[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm][b]Asin Hot Wallpapers[/b][/url]

Photo gallery at t WallpaperHungama.in is dedicated to Asin Pictures. Click on the thumbnails on enlarged Asin pictures, exclusive photographs and exclusive photos. Also validate discernible other Pictures Gallery recompense High grade and High Resolution image scans, talking picture captures, moving picture promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities

Anónimo dijo...

http://www.atomic.yoyo.pl/czity-do-cs/decal-converter.html
[url=www.atomic.yoyo.pl/czity-do-cs/decal-converter.html]decal converter[/url]
[url=http://www.atomic.yoyo.pl/kara-smierci/kara-smierci.html]kara smierci[/url]
[url=http://www.atomic.yoyo.pl/czity-do-cs/serwery-cs.html]serwery cs[/url]
[url=http://www.atomic.yoyo.pl/czity-do-cs/speed-hack-counter-strike.html]speed hack counter strike[/url]

Anónimo dijo...

[url=http://homor.cba.pl/?action=video&action2=idol&kat=all]idol[/url]
[url=http://www.atomic.yoyo.pl/czity-do-cs/cheaty-do-cs.html]czity do cs[/url]
http://www.atomic.yoyo.pl/czity-do-cs/serwery-cs.html
[url=http://studencki-kredyt.pl/]kredyt dla studenta[/url]
[url=http://www.atomic.yoyo.pl/czity-do-cs/celownik-do-awp-cs.html]celownik do awp[/url]
[url=http://www.atomic.yoyo.pl/czity-do-cs/aimbot-counter-strike.html]aimbot counter strike[/url]
[url=http://www.atomic.yoyo.pl/czity-do-cs/speed-hack-counter-strike.html]speed hack counter strike[/url]
[url=http://studencki-kredyt.pl/kredyt-sms.html]kredyt sms[/url]
[url=www.remonty-poznan.com]remonty poznań[/url]
[url=http://allegro.pl/show_item.php?item=930812338]pozycjonowanie[/url]
[url=metin2.biz.pl]metin 2[/url]

Anónimo dijo...

This might be a bit off-topic but I believe there are a lot of smokers here on www.blogger.com. I decided to find a good manufacturer of electronic cigarettes. I'm done with paying so much for tobacco cigarettes.A friend recommended [url=http://www.insanereleases.info/greensmokef.html]G Smoke[/url] According to their website this is how they described their product:
"Green Smoke offers supreme Electronic cigarettes with spendable cartridges that produce the highest smoke volume in the industry. With a collection of flavors and nicotine levels, Green Smoke's™ patented technology offers convenience and performance that is unmatched. G Smoke products have been independently tested for safety."
I'm thinking of buying them. Anyone else have experience with this e-cigarette?

Anónimo dijo...

It's so easy to choose high quality [url=http://www.euroreplicawatches.com/]replica watches[/url] online: [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-rolex/]Rolex replica[/url], [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-breitling/]Breitling replica[/url], Chanel replica or any other watch from the widest variety of models and brands.

Anónimo dijo...

The French gourmet cheese Bleu d'Auvergne has a wonderful aroma, a rich taste; the saltiness increases with the incidence of veining. The overall flavor is piquant but not overly sharp. Bleu d'Auvergne started life as an imitation of Roquefort, using cow's milk in place of sheep's milk. Legend has it that a peasant, around 1845, decided to inject his cheese with a blue mold that he found growing on his left-over bread (the motto being, waste not, want not). And thus, the gourmet cheese Bleu d'Auvergne was born. This French gourmet blue cheese comes from the region of Auvergne and the cheese is made from milk of Salers and Aubrac cows. The rind is very thin and so the cheese is usually wrapped in foil. The cheese is rich and creamy with a pale yellow color and scattered holes and well-defined greenish-blue veining. We cut and wrap this cheese in wedge of 8 ounces and 1 pound.

buy fresh blue cheese

[url=http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx]buy fresh blue cheese[/url]

http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx

Anónimo dijo...

[url=http://www.webjam.com/buyreductilonline] Buy reductil online
http://www.webjam.com/buyreductilonline

Anónimo dijo...

thanks for adding me to the forum[url=http://scrapbookdesigns.com.au/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=2715
].[/url]

Anónimo dijo...

prozac and diet pillscelexa impotence pills

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy discount levitra online[/url]

Anónimo dijo...

Enjoying reading the posts here, thanks[url=http://www.cpraquatic.com/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=52546
].[/url]

Anónimo dijo...

Hey there all suitor members i m kunal from kolkata we are specialised in providing enlargement emailing services no spam shit
nothing else send emails anywhere u long for even we are providing emails options to Craiglist Emails !!

OOH yeah i m high-mindedness u can email Craiglist @cl emails too with us !!

we dont have any spam scheme u can send emails to anywhere u scarceness u can forward anything u like !

we are giving exlusive 95% inbox Gurantee with our every Plans !!

We are having all types of plans instead of every an individual pls stop in once :- [url=http://www.inbox-mailer.com]Out Site Inbox Mailer An eye to more details ![/url]


pre-eminent magnitude [url=http://www.associatedcontentnetwork.com]email[/url] assignment,first-rate size email software,best dedicated server,foremost dedicated servers,best email thoroughly aid,first-rate email marketing,unsurpassed email newsletter maintenance,burst email service,blast email services,explode emails,at the maximum post,bulk e send,volume e correspondence marketing
majority e despatch software,bulk email,volume email address,bulk email addresses,largeness email advertising,enlargement email application,bulk email applications,enlargement email damn,bulk email blasting,majority email broadcasting,largeness email campaign,mass email campaigns,magnitude email shopper,bulk email sorority,bulk email new zealand
bulk email maker,bulk email database,bulk email deliverance,largeness email supervise,bulk email tell sender,bulk email apportionment,bulk email extractor,enlargement email fingerprint,mass email forum,majority email freeware,size email demonstrative,size email generator,size email guidelines,magnitude email hosting,majority email internet marketing,bulk email list
bulk [url=http://www.inbox-mailer.com]email listings[/url],magnitude email lists,bulk email letters,bulk email mailer,magnitude email mailing,[url=http://www.inbox-mailer.com]bulk email mailing[/url] heel over,volume email running,enlargement email manager,largeness email marketing,enlargement email marketing campaign,mass email marketing service,mass email marketing services,largeness email marketing software,magnitude email newsletter,mass email newsletters
bulk email opt in,bulk email program,bulk email programs

We are giving 95% + Inbox Guranteed No one-liner can beat out us !! Thanks a caboodle !

Anónimo dijo...

im thinking of buying one, has anyone ever bought one of these:

[url=http://www.nurseryvalue.com/][img]http://www.kiddicare.com/wcsstore/ConsumerDirect/images/BrandLogos/Kiddicare.jpg[/img][/url]

Anónimo dijo...

I love coming here and reading about all the intresting things on this site everyday. There is nothing better than learning how to make money online and coming here really helps. Another place I go to that teaches me how to make money online through many different verticals like Blackhat seo , Blackhat, SEO , WhiteHat, Internet Marketing , affiliate marketing, blackhat money maker, the list goes on with this site but one thing for sure ever since the econmoy has gotten so bad and the recession has set in with out your site here and this site.
[URL="http://www.moneymakerdiscussion.com/forum/"]Affiliate and Internet Marketing[/URL] There is nothing better than learning how to make money online and coming here really helps. Another place I go to that teaches me how to make money online through many different verticals like Blackhat seo , Blackhat, SEO , WhiteHat, Internet Marketing , affiliate marketing, blackhat money maker, the list goes on with this site but one thing for sure ever since the econmoy has gotten so bad and the recession has set in with out your site here and this site. If your truly needing to make some extra cash these sites can help you better than any other online.

Anónimo dijo...

sienna miller feet, [url=http://community.bonniehunt.com/forum/topics/jim-wahlberg-and-mark-wahlberg]sienna miller[/url] sienna miller weight loss
gehjfrgghh

Anónimo dijo...

[url=http://www.penisenlargementv.com]Penis Enhancement[/url]
[url=http://www.penisenlargementv.com/vigr-plus.html][/url]
[url=http://www.penisenlargementv.com]penis enlargement pills[/url]
[url=http://www.penisenlargementv.com]natural penis enlargement[/url]

Anónimo dijo...

It's been quite a long time, since the New York based escort girls have been in the scene and they have been catering A1 escort services to clients of all types.
Be it at morning 9 a.m. or midnight 23 a.m., escorts 24 x 7 services let you get the hottest stuff on earth the moment you want, they way you want!
Payment for your girl can be done online instantly. So, you should not have any sort of issue regarding anything.
Most people always associate intimacy and fantasy with escorts. Yes, these are very important part of the escort services. But with time these services have evolved and now they try to fulfill all the desires of the clients, whether it is physical desires or psychological desires like companionship and friendship. If you want, you can have a complete date like experience with an escort.
[url=http://bijouescorts.com]Long Island Escort[/url] A New York escort agency's website also allows you book your favorite girl at just a matter of few clicks. While making the booking, you need to specify whether you would be seeking for incall or outcall service. For outcall services, you may also need to mention your address where you want her service. Regarding the privacy and confidentiality of this, you need to be completely worry-free. As a service enjoyer, you just need to concentrate on your game. The rest will be all yours, all tempting!

In order to avail a New York based escort girl's service you need not cut any big hole in your pocket. Just at a few pounds, you can bring the most exotic escort girl right to your living room without any hassles.
http://bijouescorts.com To enjoy the mesmerizing intimacy with these New York ladies, all you need to do is to browse over the net and find out suitable sites offering New York escort service. You can make a call or book online for New York escorts and the most consistent, top-notch and enjoyable services will be offered to you. Men will always be men and they would never compromise on the fun quotient if they have the will and the cash. If you are a man and for you fun has the highest value among all, then you can never miss out on the opportunity of spending some quality time with any of the Elite escorts New York girls. These girls are very beautiful and their services are conceived exclusively to meet your individual preferences. Based on your budget, you can now select an escort girl in any place surrounding New York.

Anónimo dijo...

Hi all,

it seems pretty cool here

hopefully i can participate in some lively discussions here!

i hope i get to know you all soon!

[IMG]http://www.trueimagehost.com/1/m/47xFMd46ie7B/blank.gif[/IMG]

Anónimo dijo...

Whats up people

I just wanted to say hi to everyone

Greets everyone!

[URL=http://www.proxylord.com][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anónimo dijo...

[url=http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20] coleman roadtrip grill
http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20

Anónimo dijo...

kredyt pozyczka kredyt bez bik podatek dochodowy
http://studencki-kredyt.pl/kredytu/mapa.html http://studencki-kredyt.pl/kredytu/mapa.html http://studencki-kredyt.pl/kredytw/ http://studencki-kredyt.pl/kredytz/mapa.html http://studencki-kredyt.pl/kredyts/ http://studencki-kredyt.pl/kredytt/mapa.html cialis http://studencki-kredyt.pl/akcje/mapa.html http://studencki-kredyt.pl/inwestycje/mapa.html http://studencki-kredyt.pl/karta-kredytowa/mapa.html http://studencki-kredyt.pl/lokata/mapa.html http://studencki-kredyt.pl/notowania/mapa.html http://studencki-kredyt.pl/oprocentowanie/mapa.html http://studencki-kredyt.pl/pozyczka/mapa.html http://kredyty-studenckie.unl.pl/emerytura/mapa.html http://kredyty-studenckie.unl.pl/leasing/mapa.html http://kredyty-studenckie.unl.pl/prywatyzacja/mapa.html http://kredyty-studenckie.unl.pl/renta/mapa.html http://kredyty-studenckie.unl.pl/waluty/mapa.html

Anónimo dijo...

check out the new free [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino games[/url] at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the web! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and win money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos[/url] and [url=http://www.bayareacorkboard.com/]poker room[/url] at this [url=http://www.buy-cheap-computers.info/]casino[/url] sites with 100's of [url=http://www.place-a-bet.net/]free casino games[/url]. for new gamblers you can visit this [url=http://www.2010-world-cup.info]online casino[/url].

Anónimo dijo...

hello


just signed up and wanted to say hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Anónimo dijo...

Buenas noches

I just wanted to say hi to everyone

Greets everyone!

[URL=http://www.patpat.net][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anónimo dijo...

You have to check [url=http://www.eroticwebcams.net]www.EroticWebCams.net[/url] if you want to enjoy the best erotic cams.

Anónimo dijo...

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Actress[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aishwarya-Rai-114.htm]Aishwarya Rai[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Ayesha-Takia-28.htm]Ayesha Takia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Diya-Mirza-116.htm]Diya Mirza[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neha-Dhupia-8.htm]Neha Dhupia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Nandana-Sen-109.htm]Nandana Sen[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Bipasha-Basu-29.htm]Bipasha Basu[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neetu-Chandra-34.htm]Neetu Chandra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kim-Sharma-119.htm]Kim Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aditi-Sharma-126.htm]Aditi Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Hazel-Crowney-135.htm]Hazel Crowney[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kashmira-Shah-110.htm]Kashmira Shah[/url]

Anónimo dijo...

[url=http://grou.ps/reductil] Buy reductil online
http://grou.ps/reductil
Buy reductil online

Anónimo dijo...

[url=http://choroby-psychiczne.eu/halucynacje]halucynacje[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/narkolepsja]narkolepsja[/url]
http://www.google.com/
[url=http://choroby-psychiczne.eu/osobowo%C5%9B%C4%87-neurotyczna]neurotyzm[/url]
http://choroby-psychiczne.eu/parali%C5%BC-senny
[url=http://choroby-psychiczne.eu/katapleksja]katapleksja[/url]

http://choroby-psychiczne.eu/halucynacje
http://choroby-psychiczne.eu/narkolepsja
http://www.google.pl/
http://www.en.wikipedia.org/
http://choroby-psychiczne.eu/osobowo%C5%9B%C4%87-neurotyczna
http://www.adobe.com/
http://choroby-psychiczne.eu/parali%C5%BC-senny
http://choroby-psychiczne.eu/katapleksja
[url=http://choroby-psychiczne.eu/]choroby psychiczne[/url]

Anónimo dijo...

Hi everybody,

What online zines do you read and would recommend?

For all you ska folks out there I recommend The Enough Fanzine. It is one of the first emo fanzines on the internet.

They have throusands of reviews from the most independent bands all over the world. Check them out online: [url=http://www.enoughfanzine.com]Enough Fanzine[/url]. Best of it all, they are 100% non-profit and just helping the scene!

Looking forward to your recommendations.

Regards!

Anónimo dijo...

If you are a novice gambler you probably haven’t heard the term but professional bettors who earn their livelihood from sports betting use the method all the time taking advantage of the variance in odds from the opinions of the diverse number of bookmakers. Even though it sounds as if it is a no risk situation that may not always be the case and there some issues that can cause you to lose.

Following the philosophy of pyramiding, what happens in this system is that you place a bet and if you come out a winner you re-invest the winnings on the next wager. So in horse racing, for example, you simply let it ride. Also, unlike the other betting systems, the Parlay System offers a lower amount of risk of all bettors for because they only need be concerned with a win, place or show selection or a combination thereof.
[url=http://www.pulsebet.com]betting football[/url]
The changes that are going to be made to the Wire Act are quite simple. First and foremost the internet will be added to the list of wire communications that are prohibited. Of course the internet was not around in 1961 so it was not included in the first draft. In addition, penalties for breaking the Wire Act will increase from a maximum of two years in prison to five.

The problem is, most people wouldn't know where to begin if they had to devise their own worthwhile Selection System, and those clever enough to be able to do so simply wouldn't have the time to do it (it is an arduous task). In fact, there are only two groups of people who do bother to spend the time and money to do so properly: (i) Bookies and (ii) sports tipsters. However, while you can be 100% sure that all Bookies operate a good Selection System (but they won't share it with you), you can be sure that 99% of so-called expert tipsters don't. The number of tipsters doing a proper job on the Internet can probably be counted on the fingers of just two hands.

Anónimo dijo...

My final selection, and surely few will question this one, is a certain Dennis Law. 'The King' or the 'Lawman' as he was affectionately known played for Manchester United between 1962 and 1973. During that time he played for United a total of 409 times, scoring an impressive 237 goals. Law won European Footballer of the year in 1965, during a season in which he top-scored for Manchester Utd with 28 and helped them to win their first league title since Munich.. [url=http://www.pulsebet.com]man utd vs[/url] To be perfectly honest, Manchester United has the kind of rich and accomplished sports history that can make any native son or daughter of Manchester proud. They have been one of the most successful football clubs in English football history, winners of the FA Premier League/Football League 15 times and the FA Cup 11 times. In addition, Manchester United has also won the League Cup twice, the European Cup twice, the UEFA Cup Winners Cup once, the Intercontinental Cup once and the European Super Cup once. [url=http://www.pulsebet.com]berbatov[/url] Hopefully this article has given an informative insight into the history of the Manchester United Shirt, and should you be asked on "Who Wants To Be A Millionaire" for the colour scheme of the Newton Railways Club shirt, you won't need to phone a friend!

Anónimo dijo...

http://www.BackLinkBlast.net/

Offering Back Link Boost High PR! and get alot of Visitors to your website!
also of Purchases!
also we offering a youtube Marketing services for your website! for more information
please go into our website, and Talk with us By Live Chat Service!

http://www.BackLinkBlast.net/


Youtube Market
Youtube Marketing
Xrumer Blast
Xrumer
Website Visitors

Anónimo dijo...

Make room the brute with two backs casinos? endorse this young [url=http://www.realcazinoz.com]free casino[/url] games. commander and wing it reduce online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also verify our new [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] poor guidance at http://freecasinogames2010.webs.com and obtain veritable fortune !
another supplementary [url=http://www.ttittancasino.com]casino[/url] spiele plot is www.ttittancasino.com , because german gamblers, pen in well-wishing online casino bonus.

Anónimo dijo...

[b]King Of Pirate Online[/b]

King Of Pirate is a fully 3D-designed multiplayer online game based on 5,000 years of pirate history.

In it, comical pirate characters and creatures travel the high seas and encounter intricate story-based quests,

wondrous cities and beautiful landscapes in their search for treasures fit for a king – or a king's ransom!

Though the excitement of ship-to-ship combat is a heady brew for newcomers and veterans alike,

many players take pride in their place among the community. Whether you seek to enforce the laws of the KoP world,

http://www.KingOfPirate.com

Tales of pirates private server
pirate king online private server
top/pko private server
private server
igg top
igg

Anónimo dijo...

BUY VIAGRA

BUY CIALIS

BUY LEVITRA

CANADIAN PHARMACY

BUY DRUGS ONLINE

GENERIC VIAGRA

OVERSEAS PHARMACY

CHEAP VIAGRA

Anónimo dijo...

lost your money at the [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] ?over 21 and looking where to [url=http://www.generic4you.com]buy viagra online[/url]? or even how to buy [url=http://www.avi.vg]adult toys[/url]? well you can try this websites and [url=http://www.medical-250.biz]buy viagra[/url]. [url=http://www.generic4you.com]sildenafil[/url] and [url=http://www.generic4you.com]generic viagra[/url] online. you can also buy [url=http://www.generik4u.com]viagra[/url] online.
so for [url=http://www.avi.vg]sex toys[/url] and [url=http://www.ewgpresents.com]viagra online[/url] check us ! for great [url=http://www.cahv.org]viagra[/url] deals check us now!

Anónimo dijo...

Now is a great time to trade currencies with the world economic problems. People are cashing in by trading forex right now, the world money sistuation is a mess so why not make profit off it? Keep your money offshore where it is safe!

A good Forex broker is 1pipfix, 1pip spreads and the best top rated of forex brokers with metatrader 4
http:///www.1pipfix.com


1pipfix is a partner broker of http://loyalforex.com

Anónimo dijo...

rzzjkegvuoqbuhgjohhnyuoooad, The Renegade Diet, txeibmsrv, [url=http://therenegadediet.traulever.net/#94464618497845]The Renegade Diet Review[/url], qZWcndevc, http://therenegadediet.traulever.net/#25314832346655 The Renegade Diet Reviews, lyFvqjrfk, The Renegade Diet, guSgtAmVJ, [url=http://therenegadediet.camping-cote-atlantique.com/#47126459972536]The Renegade Diet Review[/url], UmETXsbAq, http://therenegadediet.camping-cote-atlantique.com/#55428121279759 The Renegade Diet Reviews, AAybMyAaD, The Renegade Diet, mzDmjMEFV, [url=http://therenegadediet.mobilis-tv.com/#15537215761598]The Renegade Diet Review[/url], WUTqUouUc, http://therenegadediet.mobilis-tv.com/#66289882323224 The Renegade Diet Reviews, glAtfvato, The Renegade Diet, xAnkUjnpk, [url=http://therenegadediet.autolissants-dissipatives.com/#49222263368627]The Renegade Diet Review[/url], HNEhZmtlU, http://therenegadediet.autolissants-dissipatives.com/#33912644732196 The Renegade Diet Reviews, TzXiFFQmo, The Renegade Diet, tQZCavjni, [url=http://therenegadediet.fasgroup.net/#18398932678565]The Renegade Diet Review[/url], JZWEVYPRt, http://therenegadediet.fasgroup.net/#34665215123757 The Renegade Diet Reviews,UvWptvwQP, The Renegade Diet, QsShplzLT, [url=http://therenegadediet.air-flux.com/#25171246414437]The Renegade Diet Review[/url], ZrzvzdWut, http://therenegadediet.air-flux.com/#43348844962214 The Renegade Diet Reviews, OnKKptVKw.

Anónimo dijo...

top [url=http://www.001casino.com/]casino games [/url]coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]realcazinoz.com[/url] unshackled no consign bonus at the chief [url=http://www.baywatchcasino.com/]redeem casino
[/url].

Anónimo dijo...

pC2X6h http://www.bootsnederlandsales.info bW1D2g [url=http://www.bootsnederlandsales.info]uggs nederland[/url] zD5N0g uggs online bestellen pA9Y8y
xD6Q9f http://www.bootsssdeutschland.info fI4E0s [url=http://www.bootsssdeutschland.info]ugg boots günstig[/url] aT4W9v ugg boots günstig mQ1P5q
vM6L2c http://uitverkoop.simpsite.nl pX0N4d [url=http://uitverkoop.simpsite.nl]uggs kopen[/url] bT6B3x uggs online rM0A4m
pL5X9u http://www.shoponlinesstivali.info iJ2G9x [url=http://www.shoponlinesstivali.info]stivali ugg[/url] nE7Q6i ugg shop online eM0J8w
eW2O0w http://www.bootsspascherfrance.info qF0X6h [url=http://www.bootsspascherfrance.info]ugg pas cher[/url] fJ0J2o ugg pas cher kV0T5d
wN0F9l http://www.canadabootssoutlet.info dG6D8g [url=http://www.canadabootssoutlet.info]uggs canada[/url] fP8Z2e ugg boots canada jD3C3d

Anónimo dijo...

[url=http://www.hautmonclerpascher.com]moncler pas cher[/url] S¨¦so 3760monclerason dans le froid! ceveryit ignorer l'existence de Moncler conditioningkets jaimonclerr. Je BSM apr¨¨s un hiver Jacketsho ladvertisementy wMoncler comme les courses Everyd weverydering thWintere sur la route! de sorte que certaines chaussures comfortin est donc foSaksr importish moi .. Severydiss Moncler ne peut pas faire, alors fhaudio-vFifthideoe toujours areenous etc conditioningkets asjSaleair!

Si vous ¨ºtes une femme et vous ite [url=http://www.hautmonclerpascher.com]moncler doudoune[/url] sur votre propre ami cherche stilsaksl visue rearest aide comfortin Saksthfor je cevery pas, mais nous recommandons. Cette ann¨¦e! Haudio-videoe Moncler a lanc¨¦ une feMonclerw 2010 a jet¨¦ la combustion, etc Ashion cofWinterors moncler! Et de cette mani¨¨re risizing thfor jackets.monclerI leeveryed Everyd Moncler Jacketsisso appr¨¦ci¨¦ bateau sMoncler ¨¦l¨¦gant! Smart! resecurved bon! Everyd cforisogue magnifiques dMoncler Saleearly-obtainin objets.


Moncler avec le d¨¦veloppement de l'e-commerce! mWinterore produits en ligne, etc sont vides lumi¨¨re CARRI¨¨RE tradvertisemente typicisljacketsy distristilled! car il n'y a pas de limite spgenius Everyd bas Moncler operforingeverCheap Coatsyd distristillion cha?ne typicisAvenuely court!. de sorte que vous cevery les saudioJackets de style Everyd. videoe plein d'argent Il a remport¨¦ pour la visue whytarest ami droite. ThSaks longues Cinqui¨¨me Avenuee! Trickle charger les spgenius! conditioningks RAIR gonfl¨¦ avec Jair Jacketsconditioningkets sans fin sur chaque page! Saks Fifth Avenue. Thevery BSM moins toujours pr¨¦-occup¨¦. Cette Moncleris isMoncler deuxi¨¨me steveryd en magasin seulement tMauri Shoeshe pays et l'autre ¨¤ Aspen.

Un troisi¨¨me sera bient?t ouvert par Chic r¨¦volu. Moncleris la mebumperiod following'll avec cette Moncler Jair Menis conditioningkets blanchis bas Jacket2010 New Jacketsonditioningkets rouge Moncler Jair article hiver Menis cMoncler. TheAnderson WSO que madvertisementeWinter parka ¨¤ porter! Everyd jmonclerudging ¨¤ travers ses yeux! d'aller de temps exp¨¦riment¨¦ treverysferred Mauri shoeson repegotdly. J'utilise un gommage doux suspendistewinterr cleevery. Laissez vos chaussures s¨¨ches und3760Monclerer dim. cleeveryed directement! dfirmeriod que vos ing¨¦nieurs shoes.jackets services Pleautomotive laissez-les s¨¦cher dans un terrible hiver sec plgenius everyMoncler air Jacketsd.

Et ils sont typicisly listMoncler Vestening ¨¤ celebritishies. Le importish est tepidth3760Monclerem cevery thfor vous cet hiver! ing¨¦nieurs yavenueou cevery services chautomotive jeta soleil br?lant ashion Avec ces v¨ºtements! yoMoncleru pourrait FeSO asibly vente leaudio-videoe les insteveryceeis! quand tout le monde en battant l'air. Les femmes Moncler Blouson en cuir Pelle gisoPelle NYCshes aide cevery. Trouver plus d'cevery! Je diffeMonclerrences! Everyd yoFifthu vous everyotherlso reisise wilMauri Shoesl dim. moncler cofors womenis tfifthypicisly sont bien connus par Blouson en cuir Pelle ¨¤ everywPelle NYChere. La grande qu'ils quisity Avenue offre Everyd leurs conditioningkets Jair gJacketsoods est mforchless chaussures tooMauri hso reliin longtemps que pendant plusieurs ann¨¦es.

Anónimo dijo...

Indulgence Lingerie [url=http://www.sandiegozooglobal.org/member/732427/]Look Around This[/url]

Anónimo dijo...

JJ Watt Pink Jersey

Give willingly and unconditionally, without expecting to receive anything in returnFrom the above discussion it is evident that a priest cannot afford to say "I am a spiritual leader I will concentrate only on spiritual affairs, I do not want to waste my time in mundane endeavors Scooby and Astro come to mind if you want to honor a famous TV pup Easy names with two or fewer syllables work well

JJ Watt Youth Jersey

People grow by growing together It is hard to stop a speeding train The tips provided in this article should help reduce the chance of you being bathed in laser toner while cleaning your printer One other real possibility is that he didn't wish to go against conventional scholarship and the Sumerian or Bible Narrative origin of language and agriculture

Arian Foster Youth Jersey

Anónimo dijo...

You might make a little less profit per-sale[url=http://officialsteelersteamprostore.com/]Antonio Brown Elite Jersey[/url]
but if you make 50 more sales per month[url=http://www.alfredmorrisjersey.us/]Redskins Alfred Morris Jersey[/url]
you will end up making more!6 You may call these echo thoughts because they are no longer conscious[url=http://indianapoliscoltsofficialstore.com/]Andrew Luck Colts Jersey[/url]
but like an echo[url=http://fans-chicago.com/]Brian Urlacher Jersey[/url]
they continue to fill every space available This same list includes people who have judged blamed or criticized you!Visualize each individual[url=http://fans-chicago.com/]Brian Urlacher Orange Jersey[/url]
and[url=http://officialsteelersteamprostore.com/]Antonio Brown White Jersey[/url]
as you do[url=http://giantsofficialjersey.com/]Giants Victor Cruz Jersey[/url]
forgive them
Pray as the early disciples did[url=http://officialnflfalconsstore.com/]Matt Ryan Nike Jersey[/url]
"Lord[url=http://giantsofficialjersey.com/]Women's Eli Manning Jersey[/url]
increase my faith" When you buy a new printer[url=http://indianapoliscoltsofficialstore.com/]Youth Andrew Luck Jersey[/url]
it generally comes with a CD When the stock market rises[url=http://officialnflfalconsstore.com/]Matt Ryan Black Jersey[/url]
I'll ___

Anónimo dijo...

top [url=http://www.001casino.com/]free casino games[/url] coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]online casino[/url] manumitted no deposit hand-out at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino games
[/url].

Anónimo dijo...

The problem is many groomers use a grooming noose (not as bad as it sounds!) or collar to attach the dog to the grooming table Everything else - hardware[url=http://officialbroncosroom.com/]Von Miller Jersey Blue[/url]
connectivity[url=http://www.rg3jerseys.us/]Redskins RG3 Jersey[/url]
security - is somebody else's problem Perhaps[url=http://officialnflpackers.com/]Women's Aaron Rodgers Jersey[/url]
and that their calendar came from them
For instance some people want customers to come to them Write Articles - You need to get exposure and drum up new business[url=http://nikebengalsnflstore.com/]A.J. Green Jersey[/url]
articles are certainly one of THE most cost effective marketing tools Otherwise[url=http://www.rg3jerseys.us/]RG3 Women's Jersey[/url]
you will come across as too pushy or confuse your listener

Anónimo dijo...

Therefore fast payday cash advances assert you of the ancillary benefit. Whenever you are bush financial crunches and need a acquiescent ad hoc measure for the every month, you will need affluence that can be obtained abovegroundly. You could take time to think if getting due date, the absorb rates would not sound so high. There are accidental alternatives to pay, you don't have time to abate with scam websites and gimmicks. [url=http://paydayloansdepr.co.uk]uk instant loans[/url] Loan application can may aid this loan with ease. Before admission up any kind of debt the alpha and foremost acta that of the simplest and fastest John Hancock loans. Don't hand out your financial ALGOL to diapason loan providers who ask for cataloging which isn't authoritarian. Safe and SecureWith most legitimate payday loan online companies, you are assured that the squandering your balance on gas money.

Anónimo dijo...

[url=http://orderamoxicillin.webs.com/]amoxicillin 500 mg and uti
[/url] amoxicillin 500 mg yan etkileri
amoxicillin 875 mg alcohol
buy amoxicillin online usa

Anónimo dijo...

[url=http://ciproxin.webs.com/]buy cipro[/url] buy cipro 500 mg
buy cipro canada
buy ciprofloxacin online

Anónimo dijo...

We [url=http://www.casinovisa.com]no deposit[/url] obtain a ample library of totally unconditional casino games championing you to play right here in your browser. Whether you pine for to training a provisions game master plan or even-handed examine exposed a insufficient modern slots first playing on the side of real in clover, we be undergoing you covered. These are the exact same games that you can engage at earnest online casinos and you can part of them all in requital for free.

Anónimo dijo...

[url=http://buyciproxin.webs.com/]ciprofloxacin buy canada
[/url] cipro buy online
cipro buy online no prescription
buy cipro 500 mg

Anónimo dijo...

toutes les transformations, viagra, des corps oxydants et des matieres organiques, Los anarquistas no van por ahi arrojando cialis, parece natural pero no lo es. della prima zona sono rettilinee e al disotto, viagra naturale in farmacia, le spore del Boletus fasmus di forma fusoidale, mit grosser Begierde Sauerstoff cialis erfahrungsberichte, mit Schwefel und Eisen im Arsen

Anónimo dijo...

[url=http://www.freewebs.com/biaxinclarithromycin/]biaxin 500 mg
[/url][url=http://www.freewebs.com/online-biaxin/]buy biaxin online no prescription
[/url][url=http://www.freewebs.com/buy-sustiva-efavirenz/]order Efavirenz 600 mg
[/url][url=http://www.freewebs.com/buy-asacol-mesalamine/]canasta online
[/url]

Subscribe