4:55 p. m.

Pam pam al culet

Publicado por Aleix |

Per dir-ho d’alguna manera. Em sembla que el so més acurat és algo tipo “raaaaak”.

Con este dedo tan bonico, por el culo te la hinco

Amics, mig món gafapastes porta uns quants dies amb les mans al cap. I és que els anys no perdonen, i Roman Polanski va oblidar que els suïssos són neutrals, que és una altra manera de dir que queden bé amb tothom i els marrons se'ls menja un altre.

Per si estàveu massa ocupats veient marranades japoneses, aquest vellet tan simpàtic d’aquí dalt va ser detingut a Zurich, acusat de petar-li el cacas a una nena de tretze anys el 77.

Sentit homenatge al mestre

Així que ja la tenim liada. Els progres diuen que els yankis son uns carques i que un director tan bò ha de ser bona persona per força. Mentrestant els americans venen a dir que això d’eixamplar forats a les menors no acaba d’estar ben vist.

Pensant en tu, XoXo, Roman

Des d’aquí ens limitem a recordar que la sincronia es una cosa molt divertida, i que un o dos dies després de detenir l’abuelete que arrima la cebolleta, el Festival de Cine de San Sebastian donava el primer premi de la historia per un paper “as himself”, cosa que va alegrar tothom d’allò més (o casi).

A nosaltres això ens sembla genial. Tant de bo l’exemple s’escampi i a partir d’ara tinguem més obertures de noticiaris com aquestes:

“Un atac suïcida mata 150 persones a Israel. Mentrestant Espanya envia 100.000 soldats més en missió de pau”

“Un adolescent arrenca les visceres al seu germà petit perquè volia veure El Hormiguero. En altres noticies, el comitè esportiu retira la targeta vermella al jugador que va trencar la cama per tres parts al davanter del València”

“L’associació en defensa de la dona acusa el darrer spot d’Axe de fomentar el masclisme. Per altra banda, Amparo Tejero guanya el premi Princep d’Asturies per el seu brillant paper de puta nimfòmana histèrica que talla els ous al seu marit”

Endogàmia Virtual: Esquizofrènia recreativa

9 comentarios:

... dijo...

Mira tu! una foto d'una que pot allotjar piràmides sense que rasqui! i a més està d'oferta! allotgi 2 pel preu d'1 ! segur que amb dos piràmides entaforades tindrà pau interior i el càncer de pàncrees que tingui desapareix així XUUUUP!
Espero la placa que m'ha promès per penjar-la davant el WC i veure-la cada cop que pixo eh? no em falli !

Pansete dijo...

Calia, posar LA foto? CALIA?!
(Per suposat, em refereixo a la primera, de péssim gust per a qui això escriu).

Aleix dijo...

Amic Albert, la seva obsessió amb les piràmides comença a ser preocupant. Haurem de parlar amb la seva xicota aviat...

Pansete-San: D'això Polanski en diu "documentar-se", qui sóc jo per discutir els processos creatius d'un geni?

Josep dijo...

La xiqueta tenia 13 anys i volia.
La pregunta és: una noia de 13 anys és prou madura com per decidir si vol o no vol sexe?

Ja fa molts anys que la senyora (ja ben adulta) digué que allò està oblidat.

Ara és una tia de 45 anys... no me l'imagine declarant "Sí, a ell va dir que li agradava molt el meu culet ferm i rodonet... no rigui senyor jutge!!"

Aleix dijo...

Amic Josep, m'encanta que ens confongui per un lloc on es poden discutir temes d'actualitat de forma interessant!
Per desgracia li recordo que es troba a Endogàmia Virtual.

Aclarit aquest tema, a servidor de vostè li importa un rave si la noia li anava la marxa o l'abuelete és un perve de ca l'ample. El que em sap greu es que el ciri per en Polanski no hagués coincidit amb lo de'n Fritzl. Aquí si que ens haguéssim divertit d'allò més!
Una mica més de coordinació, cony!

Aleix dijo...

Ah, una cosa més. Devem tenir fonts d'informació diferents vostè i jo, perquè segons els mitjans iankis, la xicota es va negar a ser petada més d'una vegada. Igual és que amb els anys li ha agafat el gustirrinin i ara ja no ho troba tant malament...

Per altra banda, la darrera vegada que vaig mirar, "fugar-se del país per evitar anar a presó" es considerava una cosa que en diuen "delicte". Quines coses té la gent...

Le Bon Cuñat dijo...

us heu fixat que l'última foto sembla en Mike Wachowski de Monstruos SA cridant? que curiós, no?

Sergi dijo...

No sé vosaltres, però veient la darrera foto, em plantejo perquè no s'ha provat encara a fer neurocirurgia per via anal. Ens estalviaríem cicatrius innecessàries. O potser ja s'han practicat i no ho sabem (això explicaria les dues primeres fotos).

Aprofito per felicitar-los per aquest post. Endogàmia Virtual torna a tenir el nivell que es mereix, després de tants post "de pensar". Menys pensar i més poesia visual.

Aleix dijo...

Endogàmia Virtual sempre està atenta a l'opinió dels seus seguidors, i tot seguit se la passa pel cul.
Molt agraïts.

Subscribe