12:37 p. m.

Ja arriba el 3.0!

Publicado por Aleix |

Ja ho diu mon avia, que la gent va molt ràpid avui en dia. La gent, senyora, i la no-gent. Cada setmana hi ha un xip nou que calcula més trillons de coses que l’anterior; les internets estan plenes d’innovacions revolucionaries que substitueixen les innovacions revolucionaries de fa cinc minuts; les noticies de la tarda ja se'ns fan pesades al vespre… Vamos, que les coses van a velocidad absurda, com deien els savis.

Per estar al dia, i no quedar encara pitjor en els afters gays, us presentem un didàctic esquema dels avanços més espectaculars en tecnologia televisiva, en una edició de butxaca molt útil per omplir aquells minuts tontos entre popper i popper:

1.0 Paco Lobatón

Rendering

Passats els test interns amb versions beta, el primer model llest per a el consumidor ja presentava unes especificacions molt competitives:

  • Elegant presentació en vestit i corbata de tres colors (negre, beix, gris)
  • Veu de vellut, adaptat a FamiliarsApenats 1.5 i DonaCornuda 3.5
  • Gran estabilitat sobre cadira, compatible amb Creuamentdecamesinteresant
  • Bigoti tupit que oculta la circuiteria de manera elegant

El model Lobatón va rebre una acollida molt positiva entre el segment divorciades + 55, gràcies a una veu radiofònica molt aconseguida i cert background seriós que aportada altes dosis de respectabilitat.

Tot i els seus incontestables encerts, el pas del temps ha deixat en evidencia les seves mancances: escàs rendiment fora del seu àmbit natural d’actuació, bugs al instalar TeleTienda i PoliTonos, i poca flexibilitat de moviments en general, que el van anar condemnant a l’abandonware dels programes remember.

Els models següents de la gama 1.x van millorar el rendiment publicitari, encara que van mantenir intacte el tema del bigoti. En destaquen:

1.1

1.3

1.5 Mercedes Milà

En fase beta

El model 1.5 manté intacta la referència de qualité de tota la gama 1.x, però suposa un salt qualitatiu respecte les versions anteriors:

  • Background compromès de sèrie (JoVaigLluitarPerLaLlibertat 2.3, JoVaigViureLaTrancisióITuNo 5.5)
  • Autogenerador de MomentsMemorables, compatible amb Youtube/ APM
  • TeleTienda Full Equip opcional (de sèrie en updates posteriors)

Però sens dubte, la killer application va ser la possibilitat d’actualitzar el Firmware online. Poder usar el mateix model per entrevistes polítiques de profunditat, realities desfasats, i documentos TV de denuncia va donar a la fi la flexibilitat tan demandada per els power users.

De fet, l'èxit sostingut del model 1.5 va generar una petita crisis entre els desenvolupadors. Mentre uns treballaven en la versió 1.6, altres recolzaven la comunitat de fans i col.laboraven en la correcció permanent de bugs. Aquesta escissió de talent va fer més vulnerables els models posteriors, víctimes propiciatòries de mals acabats:

1.6

Víctima del phishing sudamericà

1.7

Retirat per malware rus

2.0 Pepe Navarro (nom en còdi Aplastator)

Demuxing

Les primeres probes amb Aplastator daten dels temps de la versió 1.3, el que demostra que ens trobem davant un model amb acabats meticulosos. Aquesta versió 2.0 marca un punt d’inflexió en l'àrea de I+D: les pretensions d’un currículum prestigiós s’abandonen definitivament, i es potencia el caràcter tot-terreny:

  • Mode Bulldozering Always-On
  • Alta adaptabilitat, compatible amb totes les versions de NenesAlcàsser i ChistesDeMaricons
  • Múltiples skins (barba, sense barba, afaitat de homeless, look homeless total)
  • Completa integració de PoliTonos & TeleTienda

Aquest 2.0 conserva el update online però amb una variant. En comptes de modificar-se ell, modifica tot l’entorn per adaptar-lo a les seves especificacions. Una verdadera revolució que marca tendència en els models de la gama 2.x: estigui en el programa que estigui, sempre serà un programa de Pepe Navarro.

El pas del temps, però va treure a la llum el seu gran handicap, un bug que incrementa de manera exponencial la funció Ego, causant implosions en el sistema. Les versions posteriors han corregit aquesta variable a costa d’un rendiment més sostingut, però menys accentuat:

2.1

2.2

2.3

2.4

2.5 Jorge Javier Vázquez

Unpacking

I així arribem al model 2.5, la gran esperança blanca, i la font d’inspiració del 3.0 que vindrà. JJV incorpora de nou, per primera vegada, la funció Ego del model 2.0, una aposta arriscada, però ambiciosa. Atenció a les especificacions, que són de vertigen:

  • Funció AlwaysOn(Camera), que garanteix una quota de presencia en pantalla del 90%
  • Mode MuéveTuCuCu en random
  • Escalat a Full HisteriaDesenfrenada
  • Rendiment optimitzat per BelenEsteban, LaKarmele i LydiaLozano
  • Bateria rècord: 4 hores diàries + 8 hores en divendres

El secret? El domini de la tecnologia Feble, en fase de probes des de la versió 2.2. Gracies a Feble, el model 2.5 és capaç de córrer el mode Bulldozer sense bugs ni caigudes del sistema, mantenint en tot moment un ritme explosiu.

Sens dubte aquesta versió deixa el llistó molt alt, però si alguna cosa han demostrat els desenvolupadors és que the sky is the limit. Així doncs, posats a somiar, que ens podria portar la versió 3.0? S’ho imaginen en 3-D?

Endogàmia Virtual: El millor del pitjor

6 comentarios:

... dijo...

Em trec el barret senyor Aleix. La seva anàlisi en profunditat m'ha deixat esmaperdut!
Suposo que la versió 3.0 arribarà en format adaptat de la versió americana, on em sembla que ja ronden la 3.4... ja sap que a naltros sempre ens arriben les coses al cap d'uns mesos... faci'ns saber quan podem gaudir la nova versió!
Salut !

Modgi dijo...

Estic convençut que la versió 3.0 arribarà en format intersex. Passarem del travelling al travelo.

Pansete dijo...

Ooooo-ooooh! Em deixo caure als seus divins peus amb llàgrimes als ulls...

Aleix dijo...

Mmmm... tant peloteo ja em comença a atipar... Més escriure i menys llàgrimes, senyor meu!
(els demés podeu seguir fent-me la pilota, gràcies)

Pansete dijo...

Mmmmm... escriure, escriure... D'aixonseeeeees... com es feia?

Aleix dijo...

És fàcil si tens a mà 10 micos, unes quantes cadenes i varis litres de Red Bull.

Subscribe