10:37 a. m.

Time Out (of this world)

Publicado por Aleix |

Ja teniu plà per el primer cap de setmana d’Octubre? Espero que no, perquè Barcelona acollirà un esdeveniment únic, emocionant i espectacular:

Per l'estil

Pero no serà la competi de pilots dopats, sinó el Primer Congrés/Taller de Piramidología y Piramidoterapia !!!!

Paint Rules

Més que un congrés, més que un taller: un Congrés-Taller que compta amb un mestre de cerimònies a l’alçada de les circumstàncies:

El curso está impartido por Gabriel Silva, psicólogo, arqueólogo, investigador de los beneficios y tecnología de las pirámides y escritor de varios libros sobre este tema.

Ja se’l veu que en sap

Ahí estamos, un Indiana Jones que llegeix Freud, amics! Si amb aquesta informació no han muntat ja la tenda de campanya davant el carrer Sant Elies 23 (ei, una tenda de campanya és piramidal! Tot quadra!) esperin a saber que una piràmide:

Es útil en cualquier tiempo y lugar, ya que la pirámide es una herramienta polivalente relativamente sencilla, que puede fabricarse con alta tecnología pero también en forma precaria en situaciones de emergencia.

Clara fabricació d’emergència

I, atenció, que:

En Cuba, el uso de pirámides se hizo oficial en su sistema de salud nacional en diciembre de 2005 y se usan en 80 hospitales como parte de las terapias y en los refugios para conservar alimentos cuando no hay electricidad.

I des d’aleshores quin canvi, tu!

Ja saben, no s’ho poden perdre:

Promete ser un curso realmente interesante para que aprendamos de una vez que los egipcios eran más antiguos pero no más atrasados que nosotros y que la arqueología oficial nos ha contado historietas de niños (empezando por la afirmación de que las pirámides son tumbas).

Igual són les tombes del bon gust

Endogàmia Virtual: No sos vos… no, espera, sí sos vos.

4 comentarios:

... dijo...

El seminari/taller o com merda es digui acabarà explicant com fotre's una piràmide pel cul sense que rasqui? Si és així potser que hi enviem a l'Alicia no?

Aleix dijo...

Amic Albert, si una piràmide fotuda al cul no rasca, no té un cul, té la N-II.
si us plau, documenti tal assanya!

... dijo...

Miri, precisament ahir vaig anar d'expedició a una "fira", previ taponament del cul amb tap de suro, per seguretat.

Aquí en té la web, i cregui'm quan li dic que algun dels presents podia allotjar una piràmide amb faraó inclòs sense adonar-se'n.

http://folsomstreetfair.org/photos/

Si s'espera uns dies suposo que penjaran les fotos de l'edició d'enguany...
Mai hauria pensat que la meva xicota podria servir d'escut...

Aleix dijo...

Una persona que posa la seva parella davant de cada gayer amb la verga suelta que veu és just el nostre perfil de lector ideal. Ven aviat rebrà a casa seva una placa que li reconeix tal honor!

Subscribe