10:39 a. m.

Darwinisme

Publicado por Aleix |

Potser us sona l'expressió “el que val, val, i el que no a esports”. Era la manera com aquests nois tan simpàtics que són els periodistes feien neteja interna: l’equivalent a tenir el fill borderline de l’amo al magatzem en comptes de a la caixa, posem per cas.

Exempli gratia

De borderlines n’hi hauran sempre, però sembla que ara els han traslladat de secció. El tema dels que xuten pilotes i condueixen cotxes dóna per molt, i no és plan de tenir el més inútil al capdavant de la secció amb més audiència. Una de dos, o redueixen l’audiència dels deports, o desplaces els fardos a alguna altra banda on no molestin.

Tot això està molt bé, però aquí som gent seriosa i volem proves. A veure, evidències:

Els deports abans:

Els deports ara:

Queda clar, no? Ara només falta per resoldre l'incòmode tema dels borderlines.

A veure… a política no, que els confondrien amb els entrevistats, a internacional necessitem gent feliç de dormir en una xabola feta de fems enmig de dues o tres milícies locals, si els fotem a economia tothom se'ns enfotrà a la cara. Necessitem una secció innòcua, inútil, on mai passi res d’interessant i veure un subnormal amb un micro a la mà no desperti cap inquietud en l’audiència…

Un dos tres, responda otra ves…

Perdoneu, però no puc continuar. Començar una setmana així és un crim, ho sé, però algú ho havia de fer. Una cosa més, com Pansete-San podrà testificar aquesta gent(?) no es disfressa així per sortir per la tele, són així tot el temps. Si algun veí d’escala té històries sobre les integrants d’aquesta Trilogia del Mal, estarem encantats d’escoltar-les. Perdonin es preses, però m’han d’internar d'urgència.

Abans els reporters culturals estaven fets d’una altra pasta

Endogàmia Virtual: un Kasal Kultural

9 comentarios:

Unknown dijo...

Bibiana Ballbè anuncia pulseres de moro de platja en tanques publicitàries gegantines.
Amb la cara paga.

Aleix dijo...

Doc, vostè em llegeix el pensament massa sovint: la campanyota aquesta és la que m'ha portat a pensar en el lamentable estat de la informació kutural, però el putu google és incapaç de trobar-me'n una foto. Merda de maquines, no serveixen per res!

Mr. Beaucaire de Roussillon dijo...

La primera de les noies modernes té un puntet, no? tot i que és la puta reina de la modernor i les puto últimes tendències haig de reconèixer que encara em cau bé i està força bé amb aquests vestidets que em porta a les nits del 33. En fi...tot són gustos...
Però les dues seguents són per fustejar-les sense compassió al compàs d'alguna cançó de Manolo Escobar. Plas!Plas!Especialment la del TN, que sembla un puto lloro restrenyit. Argh

Aleix dijo...

Les perversions de cadascú són de cadascual, s'ha de ser respectuós, democràtic i constitucional. Ara bé, permeti'm recordar-li que tot vestit senta millor quan a sota hi ha alguna mena de protuberància que li dóna forma, a poder ser, femenina.

Lázarus dijo...

No entenc el vostre problema, es evident que el futur de la cultura es fusionarse amb el porno.

Pansete dijo...

En la grata companyia del maese Aleix, fa dues nits vaig veure a la meuca de la tercera fotografia sopant en un restaurant moderniqui de Gràcia (on no em tornaran a veure).
I sí, dono fe de que ella és així tota l'estona. (Mai oblidaré el seu pentinat: dues cuetes que l'emparentaven amb la Pipi Bragascortas.) ¿Patirà del sindrome "Day-Lewis" i la pobreta mossa s'emporta el personatge a casa? Ni idea; només sé que pateix i que de ben nascut és posar fi a la vida d'un gosset quan aquest pateix.

Aleix dijo...

Ja posats, no podríem tancar Gràcia amb murs de formigó armat? Es podria aprofitar la propera festa major per crear una barrera de protecció civil i deixar tots els individus(?)a cal i canto. De fet, se'ls podria deixar a calç viva i canto.

Marc Peris dijo...

Sent dir-lo, però a mi la primera, aquesta, sempre m'ha donat morbo. No ho se, serà que el rotllo pija modenna em posa? M'ho faré mirar.

Aleix dijo...

Si la seva idea de morbo inclou cadenes, encenedors i destrals, estic amb vostè!

Subscribe