5:48 p. m.

Aporcalipsi

Publicado por Aleix |

Mort, destrucció massiva de la humanitat, intents de magnicidis per la via oral, controls fronterers extremes, panchitos, zombies, PANCHITOS ZOMBIES !!!

Si aquesta llista de tags els sembla més pròpia de El Amanecer de los Muertos: Yo Tenia una Granja en Ciudad Juárez, que de, podem per cas, un ABC o un Mundo qualsevol, és que vostès han amagat el cap sota terra des de dijous. Ara que, no els culpo, la veritat.

Mentre firmava llibres, començava l’Aporcalipsi. Ara diran que es coincidència

Per si de cas, que sàpiguen que LA MUERTE TIENE HOCICO ROSA. Ah, i que LOS PANCHITOS DE LA MUERTE EXTIENDEN SU PANDEMIA EMIGRANDO A LOS PAISES RICOS.

zombie

Los frijoles de la muerte

Ja era hora!

Des que el barbas que feia videos caseros la va liar amb els avions i els trens, que no teníem conspiranoies com Alà mana. Això ja és un altra cosa! Misteriosos flascons robats, avions fumigadors sobre Madrid i helicopters negres sobre Barcelona, jueus xungos amb gran inventiva pels noms, una conxorxa de xinos, moros i panchitos per matar Obama i fer-se amb el control mundial…

Guaaateee, aquí hay tomaaateeee…

El gran Absence ho recopila tot en un twitter que mereix enmarcar-se, però ja es deuen imaginar per on van els tiros. Abans de morir tots (i que antena 3 programi un especial “La muerte viaja en clase turista”), una petita llista del que hem après aquests dies (i lo que ens falta):

  • Els defensors dels animals i la ultradreta es donen per fi la mà: Tu y yo lo sabiamos, baby.
  • Aquest Repronto profètic acabarà en algun especial de La Noria un dia d’aquests. Minchinela no sap el que l’espera.
  • No els sembla brillant que la pandèmia dels porcs s’origini a Mèxic?

El Pacient Zero reconstruint els fets

Hi ha tant per dir que un no sap per on començar. A vegades es contagia via MacDonalds, a vegades per l’aire, i a vegades per la pell (esperin a sentir els primers casos de contacte sexual “Hombre muere por causas misteriosas tras frecuentar un local de alterne en Guadalajara”). A vegades la gent es mor, a vegades tossen i esputen, i a vegades es converteixen en zombies devoracervells (vale, això últim encara no). La culpa la té Zapatero, que els deixa entrar com si res, o les farmacèutiques, que no saben que fer amb els excedents de tamiflú, o els moros, que ens maten i ells es salven, o…

Una setmana abans aquest blog estava dedicat als porcs. Coincidència???

Potser es que, per fi, ja ha començat el final countdown cap a l’extinció avançat en primicia per els humils juntalletres que els parlen.

Clipboard01 Un altra prova del final: google ens dona la raó

Per altra banda, Operación Triunfo comença d'aquí poc, o sigui que en quatre dies ja no recordarem res dels killer panchitos. S’imaginen que un concursant fos d’allà? El que riuríem a casa…

Endogàmia Virtual: Nosotros somos los muertos

2 comentarios:

Pansete dijo...

OINK!

Anónimo dijo...

No oblidem que el porc és un animal bàsic en la dieta catalana.

Abans morts que sense embotits!

Subscribe