2:03 p. m.

El Saber

Publicado por Aleix |

El gran Raúl Minchinela ens ho descobreix, i nosaltres ens ho apropiem com si res: Llegir La Sombra del Viento en veu alta dóna fè real de la seva qualitat.

Per desgràcia, avui no aniràn a dormir sabent res nou. Inténtelo mañana de nuevo!

Endogàmia Virtual: retrobant-nos amb els grans temes.

6 comentarios:

seleucus dijo...

Els presents aquella nit, i Godzilla, us agraïm la cita.

Aleix dijo...

Gràcies a vostès, arqueòlegs del container!

Pare Bukkàkez dijo...

Ahir vaig veure casualment un videoclip d'una que de ben segur passa el control de peggy.
Voluptuosa, sexy i amb pinta de bruta: Soraya Arnelas

http://www.youtube.com/watch?v=0NuEodD0h4k

Aleix dijo...

Estic d'acord en que peggyneja, però hi ha quelcom en la seva... com ho podríem dir... "configuració facial extremenya" que m'impacta d'una manera poc lúbrica. Ara, li compro que aquesta xicota en quatre dies es fa amb el carnet vip de La Tienda de Lolín.

Pare Bukkàkez dijo...

Doncs a mi les extremenyes em farien caure en la temptació. Clar que ara al cap hi tinc les úniques dues que em consta que són d'allà: aquesta Soraya i Raquel Sánchez Silva, que després de veure-la al capítol de PostLost em vaig haver de passar 3 rosaris -versió extesa- seguits per poder tornar a rebre la sang al cap.

Aleix dijo...

Pare, la Sánchez Silva també em posa molt nerviós en el millor sentit de la paraula (loors eterns al director de vestuari de PostLost que la va enfundar en aquella samarreta XXS). Ara, jo quan penso en la configuració facial extremenya em refereixo a això: http://universotv.com/wp-content/uploads/2008/09/147.jpg
Un rollo més agropequari, com pot veure.

Subscribe