10:54 a. m.

Peggys que fan rabia

Publicado por Aleix |

No tot són flors, violes i manoles en el món de les peggys. El Peggysme també té un cantó fosc com el soterrani del Salvation. Peggys que ens remouen els baixos i les entranyes al mateix temps.

Abans d’entrar al temà, però, aclarim conceptes. Això Aquesta xicota no és una peggy:

En canvi…

Entiende en conceto?

Ara que tenim clar que tota Peggy A) Tendeix a l’aporquinament, B) tendeix a patir la llei de la gravetat de forma implecable, C) i a pesar de tot ens posa palotes, anem al tema.

Dark Peggys Top Five!

5. La filla guarra de Jack Bauer:

Totes les Peggys són presoneres de seva imatge (un drama, ho sé), i la pajara aquesta no podria ser una excepció. La Cluthbert ens desperta sentimientos encontrados, que diuen. Per una banda la volem matar, per l’altra, la volem a cuatre potes. Ara que hi penso, tampoc són situacions tan incompatibles.

4. La filla guarra de Billy Ray Cyrus:

Amb prou feines ha acabat la ESO i ja la teniu vermella de tant pelar-vos-la, eh marranos? La filla del Mullet Man desperta baixes (quasi subterrànies) passions en més d’un, i això que és pur material white trash. Ja se sap, abans els lords se la pelaven amb les mulates de la plantació, i ara s’ho fan amb el Super Pop. Lluita de classe, que en diuen.

3. Llessica la fatty:

Aqui ja entrem en el que és dark, però dark-dark. La Llesi és com el fantasma del tiempo futuro de tota Peggy. Millor que un porquet que faci sorolls al obir la nevera, aquesta foto de la Llesi és el motivador definitiu per a la operació bikini.

Nosaltres sempre tindrem el caché de google per recordar però, ai, you can’t go back home, dude. El fantasmal pandero gegant de Llesi la fatty apareix tot intent d’aliviar-nos amb les seves fotos dels dies pre-All You Can Eat.

2. Esa cosa que ahora es artista:

D’acord, a vegades sembla més el Pato Donald que la Peggy, però no em neguin que totes aquelles comparatives amb la Sophia Loren van fer-li mirar el pitram més sovint del que mai estaran disposats a admetre. Igual que la Johansson, en cinc anyets serà una Fatty Llessi més, però mentres, aqui me la tenen, epatant el personal.

Y per últim, la Dark Pegy n.1, la líder indiscutible del ranking és…

En algun bar, no molt lluny d’on esteu ara mateix, algun home està tancat al lavabo amb un exemplar acartronat de El Mundo.

Jo ja no puc dir res mes, em limito a fer meu el comentari del gran Grupo Indisex:

Peggys Virtuals: És una feina bruta, però algú ha de desenganxar les pàgines.

3 comentarios:

Pare Bukkàkez dijo...

Natalia Verbeke és una peggy, oi?

http://tinyurl.com/peggy-verbeke

ed dijo...

Per quan un post de Peggys dibuixades? Monogràfic de Frank Cho obligat

http://www.comicartcommunity.com/gallery/details.php?image_id=323

I la Verbeke no! la Putaky, la Putaky!

Aleix dijo...

Lamento comunicar-li Ed, que el Pare la clava: La Verveke es totalment Peggy.
Repassi's la lliçó; les Peggys porquegen, en els demés casos és vostè el que fa porqueries.

Subscribe