8:55 a. m.

Això no ho arregla la bomba H

Publicado por Pansete |

Alguns pensareu que avui dia ja no suposa cap aconteixement una nova edició de "Gran Hermano". Aquest post vol mostrar-vos fins a quin punt esteu equivocats.
Servidor, usualment dedica una part del seu valuosissím temps a mirar el primer programa de la temporada (el de les presentacions) perquè sap que allà es troben, no solament alguns dels moments catòdics més delirants de la història de la televisió hispana, sinó involuntàries radiografies de la joventut espanyola. L'experiència mai em decep malgrat sempre m'agafen unes ganes terribles, com suggereix il Dottore, d'agafar un cayuco i remuntar algun riu navegable fins al nord...
Qui sap si aquest serà el primer d'una breu sèrie de videos sobre els millors concursants de GH-8. Beneïm al youtube i a totes les persones que, desinteressadament, volen compartir la seva saviesa amb nosaltres.



Endogàmia virtual: retransmetent la fi de la civilització occidental en temps real.

4 comentarios:

Dr. Bermúdez dijo...

Hace años que lo vengo diciendo, que lo del manga no puede ser bueno, que gente que se pirra por prepúberes siliconadas disfrazadas de hada madrina son unos enfermos... a la vista está. Si con Pixi y Dixi y el Pájaro Loco ya estábamos la mar de bien, oiga...

Unknown dijo...

El manga es un error. Es el tanga! El tanga!


El que em preocupa més d'aquezta noia és que li ve la tele a casa i tenen el sofá al mig del menjador, que sembla el Moloko bar de la Naranja Mecánica. I el terra és ple de ronya.

La resta és circumstancial.

Anónimo dijo...

AAARGH!!! CABRONES!!! AAAARGGGGH!
DESPRÉS DE VEURE AQUESTA PUTA MERDA DE BON MATÍ... QUI EM PAGA ARA LA TERÀPIA!!!! AIXÒ S'AVISA!!!
PUTUS ENDOGÀMICS... US ESTIMO!!! MÉS SADO SI US PLAU!!! AAAARGGGGH!

Pansete dijo...

Una altra ment desquiciada gràcies al nostre blog! Excelente...

Subscribe