7:12 p. m.

Hombre, ¡Arturito!

Publicado por Aleix |

Lamento interrompre la seva dosi de pechuga, però ja diuen que la actualitat mana. Vamos si mana, com que l’han fet ministre!

Em vinc a referir a això aquesta senyora d’aquí:

Ahora estoy lejos…

Ahora estoy cerca! Sempre educant a les masses!

Ahí estamos, Angelita Ministra de pachanga Cultura!

I qui és aquesta dona, la que ha de ser artífex d’un reneixer generalitzat en les arts escenico-multimèdiques? La capitana del saber i el coneixement ilustrat?

Va néixer el 1965 a Madrid i és filla del director, guionista i productor José María González-Sinde, el primer president de l'Acadèmia Espanyola de Cine (1985-1988) i impulsor dels premis Goya.

Sinde té en poder seu dos premis Goya, un pel guió del film de Ricardo Franco La buena estrella (1997) i l'altre per la seva pel·lícula La suerte dormida (2003), amb què va debutar com a realitzadora.

Bé, primera cosa que hem après. La Sinde creu en el valor de la familia. Bé, bé, seguim…

Va estudiar la carrera de Filosofia i Lletres (branca de Filologia Clàssica) i, abans de dedicar-se professionalment als guions i al cine, va treballar de traductora, promotora de concerts d'una discogràfica, col·laboradora de la revista Cosmopolitan i al gabinet de premsa d'una editorial.

Tothom sap que estudiar Filologia clàssica és un passaport directe a regir una país, així que no insistirem en aquest tema. Lo de la Cosmo en canvi, pot resultar més sorprenent:


El progrés

Treballar en la Cosmo i en una editorial (?) pot semblar més digne d’una susbcriptora a la filmografia completa d’Isabel Coixet en esperanto, però això us ho sembla perquè vosaltres sou gent simple. Allà on un ésser del carrer veuria una publicació dedicada a mantenir el CI femení per sota del 40, la Sinde hi veu una capçalera indispensable per entendre el rol actual de la dona.


Hi estem d’acord. Go Sinde!

González-Sinde, que acaba d'estrenar com a guionista Mentiras y gordas, de Menkes i Albacete

Estem parlant d’aquest flim:

Ties en boles, dronga, discos de poligon industrial… CULTURA ESPANYOLA EN ESTAT PUR

Amb un curriculum així, la Sinde es mereix ser ministra, però amics, hem guardat el millor pel final. ZP no fitxa al tuntún, fitxa The Very Best:

En el mitjà televisiu cal citar els seus guions de les sèries Truhanes (1993-1994), per a Tele 5, i La casa de los líos (1996-2000), d'Antena 3.

‘Nuff Said, SINDE FOR PRESIDENT!!!

Endogàmia Virtual: Yo tenia una caravana en Vallecas

2 comentarios:

Dr. Bermúdez dijo...

Me lo veo venir: una exposición de las bragas de la Juani en el Reina Sofía, una dedicada a la ruta del bakalao en el Prado y unos cuantos millones para subvencionar el cine español -eso sí, siempre y cuando sean películas de guiones infames y actuaciones dignas de un festival de fin de curso-. Y con dos ovarios, eah!

Aleix dijo...

Es veu que la Sinde té un club de fans del carallo a internet desde que va dir en una gala (?) dels Goya que la pirateria era mú mala i que no entenia perque la gente necessitava una conexió ADSL.
Veig que ens divertirem...

Subscribe