Ja se sap, la vida a a poble és dura. Llevar-se a hores impossibles per acompanyar ramats de vaques en zel, passar-se hores destripant animals i arrancant-los la pell, tenir per veïns individus d'aspecte i costums altament sospitoses... No hi ha partideta de cinquillo, o solysombra al bar que compensi. En menys temps del que creies possible et descobreixes fent col.lecció de caps de porc i perforant analment el primer animal de companyia que et trobes.



En circumstancies com aquestes, fotre-li un escopetasso al veí, més que un crim és un procés irremeiable. Y si a sobre és del pp, pues que voy a contar.





Les típiques relíquies familiars



A mi això de Fago m'està resultant de lo més entretingut. En aquest món hiperreal nostre, la barreja de "la matanza de texas meets puertohurraco, meets Fargo" (atenció a la similitud fonètica, i més atenció que el presumpte assassí la tenia a la tauleta de nit, oyes) es va engreixant dia a dia, com qui no vol la cosa.





"Yo no soy orador, ni literato, ni poeta." Coño! No me jodas!



Amb lo maco que és un crim rural, d'aquells d'abans, de disputes pel terreno, o per l'única dona del poble, o per aquell dia que en Pepitu va anar al corral d'en Jacinto i va tardar més del compte. Pues no. Avui en dia, si no hi ha una (o dos, o tres) sub-trames conspiranoiques, la cosa no chuta. No n'hi ha prou amb rebentar el rival polític, ha de ser un ex-amigote hippy, com si es tractés d'un remake de Los Goonies ambientat en Las Colinas Tienen Ojos. Y tampoc n'hi ha prou. Calen unes gotetes de conspiració judeomasònica, a base de misterioses trucades per mòbil, homes amb llanterna, i vés a saber que més. Ai...





Se li nota a la cara que s'ha llegit El Código Da Vinci



En fí, sempre ens quedarà la inevitable teleserie basada en hechos reales, o un d'aquells docudrames de telecinco a lo "diario de un cacique follacabras". Amb una mica de sort fins i tot innoven i fan un especial haloween de "la casa de tu vida" amb persecucions pels descampats i concursants amagats entre tochos. Això estaria simpàtic, veus...



Endogamia Virtual: En el fons, som de poble

1 comentarios:

Kesoytiza dijo...

Aquest paio no és en Jeffrey Jones? Sí, home, el dolent de "Howard The Duck"!

Subscribe