5:08 p. m.

La gent

Publicado por Pansete |

Sí, amics, la gent: aquell magma indefinit que es carateritza per una idiòcia infinita. Sabeu que aquí considerem esport olímpic cardar-nos de la gent a la mínima que podem. Sé de bona tinta que alguns penseu que exaggerem, que ens repetim i que potser -qui sap- "no hi ha per tant". Però és que... a veure: parlem-ne.


"Això: parlem-ne"

Com sabeu, certes zones del planeta es distingeixen per tenir unes aigües infestades de taurons blancs. Malauradament, em temo que són moltes més de les que ens agradaria a tots, tal i com ens recorda una ànima altruïsta a Wikipedia -font de fiabilitat contrastada-.

Un dia tindrem un disgust a la Barceloneta.

Doncs bé, el tema del tema és que, ja des de fa un temps, a llocs com Sudàfrica o Austràlia s'ha posat de moda fer sortidetes en barca a veure taurons blancs.

El millor amic de l'home.

Però per un mòdic "plus", i sempre que no tinguis ni un bri de seny, et poden ficar dintre d'una cutre-gàbia a veure'ls de més a prop i, qui sap, potser tenir la sort de que una part de tu (un braç, una cama...) retorni a la natura gràcies a la mossegada d'un bonic exemplar de carcharodon carcharias.

Mare natura: empassa-te'ls.

Així que la gent ja pot afegir un motiu d'enveja davant les seves amistats: res de llocs remots només accessibles amb 4x4 o illes paradisíaques on tenies per veí una tortuga. Què va! Ara pots lluir un bonic munyò com a forma de distinció un cop tornis de vacances.

Si no tens tanta sort, sempre podràs fer un video casolà:




I ara, una mica de publicitat, per anar obrint boca...



Ah, "la cultura de l'experiència", que diu Maese Aleix. Com serà aquesta experiència que una amiga m'explicava que un conegut seu, de professió veterinari -acostumat a tractar amb bestioles però no amb monstres-, quan va anar a Austràlia, es va ficar en una gàbia d'aquestes ("és que em feia molta il·lusió...") i va sortir de l'aigua amb una atac de pànic espantós i els cabells completament canosos. No us dic més... Si és que l'avorriment ja ho fa, això...


"¡Ja, ja, ja! Siempre que salimos me acabas haciendo lo mismo.
¡Te lo tengo dicho tío: hay que saber beber!"


Endogamia virtual: you'll need a bigger boat.

Subscribe